Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012 13:50

Κουκουλόπουλος: «Η μάχη της συμμετοχής, μάχη για την άσκηση του δημοκρατικού μας δικαιώματος»

koukoulopoulos1«Η μάχη που θα δώσουμε προκειμένου την Κυριακή 18 Μαρτίου να ψηφίσουν για το νέο Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ όσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες, είναι ουσιαστικά η μάχη για την άσκηση του δημοκρατικού μας δικαιώματος».

Τη δήλωση αυτή έκανε ο Υφυπουργός Εσωτερικών Πάρις Κουκουλόπουλος, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για το πώς βλέπει τη συμμετοχή του κόσμου στις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής.
Ο κ. Κουκουλόπουλος ερμηνεύοντας το αποτέλεσμα της Εθνικής Συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ που ανέδειξε το Βαγγέλη Βενιζέλο ως μοναδικό υποψήφιο για την Προεδρία, τόνισε πως αυτό εκφράζει την προσδοκία που έχει δημιουργηθεί στο πρόσωπο του και υπογράμμισε: «Ο Βαγγέλης Βενιζέλος από τη θέση του Υπουργού των Οικονομικών έδωσε το τελευταίο διάστημα με επιτυχία μια μεγάλη και δύσκολη μάχη, κρατώντας ουσιαστικά όρθια τη χώρα. Γι΄ αυτό και δικαιολογημένα υπάρχει πλέον η προσδοκία πως θα καταφέρει να κρατήσει όρθια και τη Δημοκρατική παράταξη».
Ο Υφυπουργός Εσωτερικών εξέφρασε την ικανοποίηση του για τον τρόπο με τον οποίο διεξήχθησαν οι εργασίες της Εθνικής Συνδιάσκεψης, επισημαίνοντας πως το αποτέλεσμα στο οποίο οδήγησαν είναι το καλύτερο δυνατό. «Κάναμε ένα νέο ξεκίνημα», επεσήμανε. «Ένα νέο ξεκίνημα που όλοι μας πιστεύουμε πως θα μας οδηγήσει στο να διαμορφώσουμε μια νέα σχέση με την κοινωνία. Γι΄ αυτό είναι σημαντικές οι εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, καθώς θα μας δώσει τη δυνατότητα να καταλάβουμε όλοι μας που βρισκόμαστε σε σχέση με την κοινωνία, έτσι ώστε να προσπαθήσουμε όλοι μαζί, με τον πολιτικό μας λόγο και τις προγραμματικές μας θέσεις, να διαμορφώσουμε εκείνες τις συνθήκες που θα ενισχύσουν και θα δώσουν προοπτική σ΄ αυτό το νέο μας ξεκίνημα».
Ο κ. Κουκουλόπουλος δεν παρέλειψε να τονίσει πως όλοι σήμερα στο ΠΑΣΟΚ έχουν συναίσθηση των μεγάλων διαφορών που υπάρχουν στην ελληνική κοινωνία σε σχέση με τις εσωκομματικές διαδικασίες του 2004 και του 2007, αλλά κατέληξε πως «το στοίχημα της συμμετοχής πρέπει να κερδηθεί όχι μόνο για το μέλλον της παράταξης αλλά και για το μέλλον της χώρας».

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012 13:54