Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2012 10:36

Η κατάθεση του Παπακωνσταντίνου στην Εξεταστική επιτροπή της Βουλής

papakwnstantinoyΤα δύο μοιραία λάθη της θητείας του στο υπουργείο Οικονομικών παραδέχθηκε ο κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου λέγοντας ότι θα έπρεπε να δείξει μεγαλύτερο ζήλο στην είσπραξη των φορολογικών εσόδων αλλά και στην υλοποίηση των αποκρατικοποιήσεων που παρέμειναν στα χαρτιά. Στην ουσία δηλαδή ομολόγησε ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για τους...

λόγους που η χώρα έπεφτε διαρκώς εκτός των στόχων που έθετε το μνημόνιο και για τις «μαύρες» τρύπες αρκετών δισ. ευρώ που δημιουργούνταν, με αποτέλεσμα να επιβάλλονται συνεχώς νέα δυσβάσταχτα μέτρα στους Έλληνες φορολογούμενους.

Αναλυτικά, ερωτηθείς από δημοσιογράφους αν τώρα που έχει την συνολική εικόνα αναγνωρίζει ορισμένα από τα δικά του λάθη, ο κ. Παπακωνσταντίνου ομολόγησε πως «ίσως θα έπρεπε να δείξω μεγαλύτερη επιθετικότητα στον φοροεισπρακτικό μηχανισμό και στην υλοποίηση των αποκρατικοποιήσεων».

Επιχείρησε όμως – για μια ακόμα φορά – να μεταφέρει την ευθύνη αλλού λέγοντας «συνάντησα μεγάλα εμπόδια και μέσα στο υπουργικό συμβούλιο και εντός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας».

Επιπροσθέτως, ο κ. Παπακωνσταντίνου δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος βουλευτής σε επερχόμενες εκλογές σημειώνοντας ότι «αν αυτό γίνει θα είμαι κάπου στην Αττική και όχι στην Κοζάνη».

πηγή-protothema.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 24 Μαρτίου 2012 09:40