Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2012 22:02

Π. Κουκουλόπουλος: «Με την υπόδειξη και τη σύμφωνη γνώμη των τοπικών κοινωνιών τα Κέντρα Υποδοχής μεταναστών».

koukoulopoulos1Ο Υφυπουργός Εσωτερικών Πάρις Κουκουλόπουλος μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης που έγινε σήμερα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σχετικά με τη δημιουργία Κέντρων Υποδοχής παράνομων μεταναστών, έκανε την εξής δήλωση:
«Στη σημερινή σύσκεψη παρουσιάστηκε απ΄ την πλευρά της Κυβέρνησης ..

ένα σχέδιο που προβλέπει τη δημιουργία τριών Κέντρων Υποδοχής παράνομων μεταναστών σε κάθε Περιφέρεια της χώρας. Ένα σχέδιο που προϋποθέτει τη σύμφωνη γνώμη των δύο κομμάτων που συμμετέχουν στη σημερινή Κυβέρνηση αλλά και τη συνεργασία και τη σύμφωνη γνώμη των τοπικών κοινωνιών για να αποφασιστούν οι χώροι όπου θα δημιουργηθούν τα Κέντρα αυτά. Περιλαμβάνει δε και μια σειρά επιχειρησιακών και κοινωνικών δράσεων προς όφελος των τοπικών κοινωνιών που θα τα φιλοξενήσουν. Όπως δήλωσε μάλιστα ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοίδης το πρώτο Κέντρο θα λειτουργήσει στην Αττική και όλη η πρωτοβουλία θα λάβει και μορφή Νόμου.
Η εξέλιξη αυτή με ικανοποιεί απόλυτα και δικαιώνει τη θέση που διατύπωσα απ΄ την αρχή όταν προέκυψε το θέμα της δημιουργίας Κέντρου Υποδοχής στην περιοχή της Νεάπολης της Κοζάνης, την οποία παρουσίασα εγγράφως αλλά και ενώπιον των κατοίκων της Νεάπολης το περασμένο Σάββατο.
Αποδεικνύει δε περίτρανα πως, ειδικά στις μέρες μας, είναι απολύτως απαραίτητο για κάθε πρόβλημα, μεγάλο ή μικρό, ότι θα πρέπει όσοι κατέχουμε θέσεις ευθύνης, στις οποίες μας όρισε η ψήφος των πολιτών, να τοποθετούμαστε με ειλικρίνεια και σαφήνεια, αιτιολογώντας την όποια άποψη μας, με θάρρος και παρρησία. Μόνον έτσι μπορούμε τελικά να είμαστε πραγματικά χρήσιμοι».

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2012 22:04