Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 02 Απριλίου 2012 14:34

Π. Κουκουλόπουλος: «Το ΠΑΣΟΚ συγκροτεί το νέο εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης της χώρας

koukoulopoulos1«Το ΠΑΣΟΚ συγκροτεί το νέο εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης της χώρας, το οποίο θα απευθύνεται σε όλους όσοι πιστεύουν πραγματικά και στηρίζουν την ευρωπαϊκή μας προοπτική και φυσικά δεν λαϊκίζουν παραπλανώντας τους πολίτες με ανύπαρκτα διλήμματα και ανυπόστατες υποσχέσεις για επαναδιαπραγματεύσεις».

Τη δήλωση αυτή έκανε σήμερα το πρωί ο Υφυπουργός Εσωτερικών Πάρις Κουκουλόπουλος μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ για την προοπτική που μπορεί να δημιουργήσει το ΠΑΣΟΚ και την πρόταση που ετοιμάζεται να καταθέσει προς τους πολίτες εν όψει των επερχόμενων εκλογών.
Ο κ. Κουκουλόπουλος τόνισε πως στο ΠΑΣΟΚ, υπό τη νέα του ηγεσία, γίνεται μια συστηματική δουλειά για να διαμορφωθεί αυτό το εθνικό σχέδιο, το οποίο θα προβλέπει «συγκεκριμένα μέτρα άμεσης αντιμετώπισης των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία σήμερα και ανακούφισης των πολιτών. Όλα αυτά βέβαια, θα λαμβάνουν υπ΄ όψιν τους τις διεθνείς δεσμεύσεις που ανέλαβε η χώρα καθώς το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να παρασυρθεί στη δημαγωγία και την καλλιέργεια ψεύτικων διλημμάτων, αλλά θα παίξει με σοβαρότητα και αίσθημα ευθύνης τον ιστορικό του ρόλο. Δεν υπάρχουν εκβιαστικά διλήμματα για τους πολίτες γιατί οι Έλληνες έχουν τοποθετηθεί ξεκάθαρα υπέρ του ευρώ και της ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας. Τα διλήμματα είναι ξεκάθαρα και αφορούν τις πολιτικές δυνάμεις γιατί ο τόπος πρέπει να κυβερνηθεί».
Σχολιάζοντας τις πιθανότητες των μετεκλογικών συνεργασιών ο Υφυπουργός επεσήμανε πως «το δικό μας σχέδιο απευθύνεται σε όλους, είτε αυτοί βρίσκονται αριστερά, είτε δεξιά μας, κυρίως όμως προς τα αριστερά μας, αλλά θα πρέπει και η παραδοσιακή αριστερά να γίνει πιο ξεκάθαρη και να μας παρουσιάσει και τη δική της πρόταση, για την οποία ακούμε χρόνια τώρα, αλλά δεν την έχουμε δει ποτέ».

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 02 Απριλίου 2012 14:38