Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 03 Απριλίου 2012 08:37

Οι Οικολόγοι Πράσινοι για τις ανακοινώσεις της Γερμανικής κυβέρνησης σχετικά με το κατοχικό δάνειο

oikologoipraslogoΟ συνεκπρόσωπος Τύπου των Οικολόγων Πρασίνων Τάσος Κρομμύδας, σχετικά με τις νέες ανακοινώσεις της γερμανικής κυβέρνησης, δήλωσε: «Η ανακοίνωση της Γερμανικής κυβέρνησης στηρίζεται σε μισές αλήθειες.

Προσπαθεί να αποφύγει το θέμα του κατοχικού δανείου, κάτι που αναγνώριζε ακόμα και το 3ο Ράιχ, και το οποίο παραμένει επιτακτική εκκρεμότητα. Στην εκκρεμότητα αυτή είχε αναφερθεί το Φεβρουάριο στο Ευρωκοινοβούλιο και ο συμπρόεδρος της Ομάδας των Πρασίνων, Ντανιέλ Κον Μπεντίτ.
Πρόταση των Οικολόγων Πράσινων είναι να επιστραφεί το κατοχικό δάνειο στην Ελλάδα για να καλύψει -ως ελληνική εθνική συμμετοχή- τα ευρωπαϊκά προγράμματα καθώς και ένα ευρύ πρόγραμμα χρηματοδοτήσεων της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων για την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας και τον αναπροσανατολισμό της σε πράσινες κατευθύνσεις.
Απέναντι στο λαϊκισμό σε Γερμανία και Ελλάδα, θα συνεχίσουμε τις κοινές μας δράσεις για το ζήτημα με τους Γερμανούς και Ευρωπαίους Πράσινους».

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 03 Απριλίου 2012 08:41