Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 07 Απριλίου 2012 12:25

Π. Κουκουλόπουλος: «Θα βρει ανταπόκριση το κάλεσμα Βενιζέλου»

koukoulopoulos1«Το μήνυμα για την πανστρατιά που απηύθυνε χθες στο Εθνικό Συμβούλιο ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος είμαι σίγουρος πως θα βρει ανταπόκριση».
Αυτή την εκτίμηση έκανε ο Υφυπουργός Εσωτερικών Πάρις Κουκουλόπουλος ..

μιλώντας σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο του flash 96, ο οποίος όταν ρωτήθηκε για την απόφαση ορισμένων σημερινών βουλευτών του κόμματος να μην είναι εκ νέου υποψήφιοι, απάντησε:
«Οι περισσότερες αποχωρήσεις είναι φυσιολογικές καθώς πρόκειται για ανθρώπους που έχουν κλείσει τον κύκλο τους στην πολιτική και είχαν πάρει την απόφαση αυτή εδώ και αρκετό καιρό.
Πάντως δεν αποκλείω ορισμένοι άλλοι να αναθεωρήσουν την απόφαση τους, εφόσον επανεξετάσουν και επανεκτιμήσουν όλα τα δεδομένα.
Δεν θα πρέπει όμως να ξεχνάμε πως στην ιδιαίτερη δύσκολη συγκυρία που βρισκόμαστε και έχοντας βγει από μια πολύχρονη περίοδο εθνικής αμεριμνησίας, ότι έχουμε υποχρέωση να δώσουμε τον αγώνα μας για να δημιουργήσουμε μια νέα προοπτική για τη χώρα.
Σ΄ αυτό στοχεύει η νέα καθαρή πολιτική πρόταση του ΠΑΣΟΚ, την οποία για να την υπηρετήσουμε όλοι μας αποτελεσματικά θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πού βρισκόμαστε σήμερα και να βαδίσουμε με ένα και μοναδικό γνώμονα. Την αλήθεια».
Σε ό,τι αφορά το αν αυτή η πρόταση του ΠΑΣΟΚ μπορεί πλέον να πείσει τους πολίτες, ο κ. Κουκουλόπουλος τόνισε ότι: «Το πλεονέκτημα του ΠΑΣΟΚ είναι πως μπορεί την πρόταση του να την απευθύνει τόσο στα αριστερά όσο και στα δεξιά του. Κάτι που δεν ισχύει βέβαια για τη Νέα Δημοκρατία καθώς ο κ. Σαμαράς έσπειρε την ανύπαρκτη δυνατότητα της επαναδιαπραγμάτευσης και σήμερα θερίζει ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Σ΄ αυτές τις εκλογές δεν υπάρχουν διλήμματα για τους πολίτες, που είναι οι μόνοι που θα αποφασίσουν για το ποια Κυβέρνηση θα έχει η χώρα, αλλά για τα πολιτικά μας κόμματα που πρέπει να αποσαφηνίσουν πλήρως τις θέσεις τους και να ξεκαθαρίσουν τι ακριβώς προτείνουν».

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 07 Απριλίου 2012 12:27