Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 11 Απριλίου 2012 12:56

Συνέλαβαν τον Ακη Τσοχατζόπουλο

tsoxatzopoulos-silipsi-660Συνελήφθη ο πρώην υπουργο Άκης Τσοχατζόπουλος, μετά από το ενταλμα σύλληψης που έχει εκδώσει η Εισαγγελία για την κίνηση λογαριασμών του μέσω off shore εταιρειών σε σχέση με την απόκτηση περιουσιακών στοιχείων και κυρίως του σπιτιού της οδού Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Ο Εισαγγελέας εξέδωσε το ένταλμα σύλληψης κατά του πρώην υπουργού και κορυφαίου στελέχους του ΠΑΣΟΚ, αλλά και άλλων συνεργατών του, παρένθετων προσώπων, που εμφανίζονταν ως μέτοχοι σε off shore εταιρείες που όμως θεωρείται ότι ανήκαν στον ίδιο. Μεταξύ αυτών δεν συμπεριλαμβάνονται μέλη της οικογενείας του.

Αστυνομικές δυνάμεις και άνδρες του ΣΔΟΕ βρέθηκαν τόσο έξω από το σπίτι του πρώην υπουργού, όσο και στο γραφείο του στη συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Ομήρου προκειμένου να επιτύχουν τη σύλληψή του, αλλά και για να ερευνήσουν για πρόσθετα στοιχεία που αναζητεί η Δικαιοσύνη.

Σχολιάζοντας την είδηση της σύλληψης του πρώην στελέχους του ΠΑΣΟΚ, κύκλοι της Ιπποκράτους επισήμαναν: «Η Δικαιοσύνη πρέπει να κάνει τη δουλειά της απερίσπαστα και θα έπρεπε να την κάνει με μεγαλύτερη ταχύτητα».

 

πηγη:iefimerida.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 11 Απριλίου 2012 13:02