Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 14 Απριλίου 2012 09:50

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: «Μάχη για να νικήσει η ελπίδα»

antarsyaΤη λαϊκή ψήφο διεκδικεί η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με ανακοίνωσή της για την συμμετοχή της στην εκλογική αναμέτρηση, ενώ καλεί τους εργαζόμενους και τη νεολαία «να μην χαλαρώσουν την αντίσταση ούτε ένα λεπτό, συνεχίζοντας και κλιμακώνοντας τους αγώνες με κορυφαίο σταθμό την Εργατική Πρωτομαγιά».

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ τονίζει σε σχετική ανακοίνωσή της: «Χρειάζεται να δώσουμε τη μάχη για νικήσει η ελπίδα, να ανοίξει ένας άλλος δρόμος, για την ανατροπή κάθε επίδοξου διαχειριστή της πολιτικής κεφαλαίου-ΕΕ-ΔΝΤ, την αποδέσμευση από ευρώ-ΕΕ, το πέρασμα των τραπεζών στο δημόσιο με κοινωνικό έλεγχο και την αναδιανομή του πλούτου. Να μην επιτρέψουμε λοιπόν να έρθουν ξανά ενισχυμένα τα κόμματα του κεφαλαίου για να συγκυβερνήσουν προχωρώντας στις επιθέσεις. Ούτε να επικρατήσουν οι αυταπάτες ότι μπορεί η αριστερά να διαχειριστεί με δικιά της κυβέρνησης αυτό το άθλιο σύστημα».

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι σταθερή στην επιλογή της ενωτικής δράσης μέσα στο κίνημα, τονίζεται στην ανακοίνωση και προσθέτει ότι «προτείνει ένα αγωνιστικό μέτωπο ρήξης και ανατροπής».

Σήμερα, υπογραμμίζει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, «περισσότερο από ποτέ, η αντίσταση με στόχο την απλή επιβίωση, δένεται άρρηκτα με την επανάσταση με στόχο την αξιοβίωτη ζωή, τη δημιουργία και την ελευθερία».

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 13 Απριλίου 2012 09:53