Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 13 Απριλίου 2012 10:30

Τα ψηφοδέλτια του ΠαΣοΚ για τις εκλογές της 6ης Μαΐου

pasokpsifodeltiΑνακοινώθηκαν στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, τη Μ.Τετάρτη, σχεδόν ταυτόχρονα με την προκήρυξη των εκλογών, η πλειοψηφία των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος για τις κάλπες

της 6ης Μαΐου.
Τα κενά που υπάρχουν στα ψηφοδέλτια θα κλείσουν έως τη νομική προθεσμία υποβολής των υποψηφιοτήτων, σε εννέα ημέρες. Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Η ανανέωση στις λίστες υπερβαίνει το 60%, υπάρχει ισχυρή συμμετοχή υποψηφίων ηλικίας κάτω των 40, ενώ για τη συμμετοχή των γυναικών στην Ιπποκράτους σημειώνουν ότι στόχος είναι να μην είναι απλώς ποσοτικά στο επίπεδο που επιβάλλεται του 1/3, αλλά και ποιοτικά να είναι όσο γίνεται πιο δυναμικού και αντιπροσωπευτικού χαρακτήρα.

Ο ίδιος ο κ. Βενιζέλος θα είναι υποψήφιος στην Α΄Θεσσαλονίκης και στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Νωρίτερα, ο τέως πρόεδρος του ΠαΣοΚ Γ.Παπανδρέου είχε ανακοινώσει τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο στην Αχαΐα, μετά από ενημέρωσή του προς τον πρόεδρο του Κινήματος Ευάγγελο Βενιζέλο.

Στα ψηφοδέλτια συμμετέχουν τελικά οι Γιάννης Ραγκούσης (Β' Αθηνών) και Γιώργος Παπακωνσταντίνου (Υπόλοιπο Αττικής).

Εντούτοις, κύκλοι του ΠΑΣΟΚ σημείωναν ότι κ. Βενιζέλος, ο οποίος έχει τη γραμμή να κινητοποιήσει όλες τις δυνάμεις της παράταξης στη μάχη των εκλογών, θέλει να δώσει σε όλα τα στελέχη τα οποία έχουν παίξει ένα ενεργό ρόλο τα προηγούμενα χρόνια τη δυνατότητα να κριθούν από τον ελληνικό λαό, ο καθένας με βάση το επίπεδο του ρόλου και της ευθύνης του.

Εκ των στενών συνεργατών του Γ. Παπανδρέου, ο Παύλος Γερουλάνος κατεβαίνει στην Α΄Αθηνών. Στην Α' Αθηνών, επίσης, κατεβαίνει ο Χρήστος Παπουτσής, ο οποίος είχε δηλώσει το «παρών» στην πρόσφατη αναμέτρηση για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Ο Δημήτρης Ρέππας «εγκατέλειψε» την Αρκαδία και κεταβαίνει στην Β' Αθηνών. Στην Αιτωλοακαρνανία θα είναι υποψήφιος ο Χρίστος Βερελής. Στο Υπόλοιπο Αττικής ο δημοσιογράφος Αντώνης Λιάρος

πηγη: το βημα

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 13 Απριλίου 2012 16:12