Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012 13:46

Υποψήφιος με τη Ν.Δ ο άνθρωπος που έριξε το Μητσοτάκη

simpilidis_samarasΤην αντίδραση της Ντόρας Μπακογιάννη αλλά και του Στέφανου Μάνου προκάλεσε η είδηση ότι επανέρχεται στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ ο Γιώργος Συμπιλίδης. Ο Συμπιλίδης ήταν εκείνος που με την ανεξαρτητοποίηση του προκάλεσε την πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη το 1993. Χαρακτηριστικά ήταν τα σχόλια της κ. Ντόρας Μπακογιάννη και του κ. Στέφανου Μάνου για την απόφαση της...

ΝΔ να επανέλθει στις λίστες της ο κ. Συμπιλίδης ως υποψήφιος στο Κιλκίς.

«Μωραίνει ο Κύριος. Ο κ. Συμπιλίδης έριξε μία κυβέρνηση που είχε την πλειοψηφία του ελληνικού λαού και έβλαψε τη χώρα γιατί σταμάτησε μία πορεία διαρθρωτικών αλλαγών που εάν είχαν προχωρήσει σήμερα δεν θα είχαμε φτάσει σε αυτό το σημείο», δήλωσε στο Real FM η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, και έκανε λόγο για «μαχαιριά στην καρδιά των νεοδημοκρατών». Αρνήθηκε δε να απαντήσει στην ερώτηση «πώς μπορούν να συνυπάρχουν στο ίδιο ψηφοδέλτιο ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και ο κ. Συμπιλίδης.

Χθες σε ανακοίνωση της η ΔΗΣΥ αναρωτιόταν, μεταξύ άλλων, «τα στελέχη της ΝΔ που έζησαν την πτώση της κυβέρνησης εκείνης και τα αποτελέσματά της, πως θα δικαιολογήσουν το γεγονός να είναι συνυποψήφιοί του».

«Προσβολή για Ελλάδα, και όχι μόνο κατά των φίλων της ΝΔ», χαρακτήρισε την υποψηφιότητα Συμπιλίδη σε δηλώσεις του στον ίδιο ραδιοσταθμό, ο επικεφαλής της Δράσης Στέφανος Μάνος. «Δυσκολεύομαι να το πιστέψω», σχολίασε χαρακτηριστικά.

πηγή-lifo.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012 13:51