Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 19 Απριλίου 2012 10:54

Π. Κουκουλόπουλος: «Η χώρα χρειάζεται σταθερότητα και αλλαγές»

koukoulopoulos1«Η χώρα σήμερα χρειάζεται σταθερότητα και αλλαγές και όχι αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις».
Αυτό τόνισε ο Υφυπουργός Εσωτερικών Πάρις Κουκουλόπουλος μιλώντας σήμερα το πρωί στην ενημερωτική εκπομπή της ΝΕΤ «Πρωινή ενημέρωση», απαντώντας στο ερώτημα για την επόμενη μέρα των εκλογών.

Ο κ. Κουκουλόπουλος επεσήμανε πως «το ΠΑΣΟΚ είναι ουσιαστικά το μόνο κόμμα που μπορεί να απευθύνει πρόταση συνεργασίας την επομένη των εκλογών τόσο προς τα αριστερά του όσο και προς τα δεξιά του και γι΄ αυτό έχει βάλει ως στόχο την ανάδειξη του σε πρώτο κόμμα, καθώς κάτι τέτοιο θα συμβάλει πραγματικά και ουσιαστικά στη συγκρότηση ενός σταθερού κυβερνητικού σχήματος, το οποίο θα μπορέσει να προωθήσει τις απαιτούμενες αλλαγές και να οδηγήσει την Ελλάδα μπροστά».
Ο Υφυπουργός ξεκαθάρισε πάντως πως η όποια συνεργασία επιτευχθεί μετά τις εκλογές της 6ης Μάη, θα είναι στα πλαίσια συγκεκριμένων προγραμματικών δεσμεύσεων, οι οποίες θα διασφαλίζουν τις θυσίες που έκαναν μέχρι σήμερα οι πολίτες και θα δημιουργούν την ελπίδα και την προοπτική για όλους.
Σχολιάζοντας τη στάση ορισμένων κομμάτων ο κ. Κουκουλόπουλος επεσήμανε πως «κόμματα που παλινωδούν και με τη στάση τους επιχειρούν να παραπλανήσουν τους πολίτες αφήνοντας να εννοηθεί πως ¨μπόρα ήταν και πέρασε¨ και άρα μπορούμε να ξαναγυρίσουμε στα ίδια, εκτός απ΄ το ότι είναι κόμματα βαθέως κοινωνικού συντηρητισμού, προσφέρουν και πολύ άσχημες υπηρεσίες στη χώρα».
Τέλος, σε ό,τι αφορά τη Νέα Δημοκρατία ο Υφυπουργός εξέφρασε την απορία του για την έλλειψη γενναιότητας που τη διακρίνει καθώς μέχρι σήμερα δεν έχει αναλάβει τις δικές της ευθύνες για τα όσα προβλήματα δημιούργησε και η δική της διακυβέρνηση στην πατρίδα, αντιπαραβάλλοντας τη στάση τόσο του κόμματος όσο και του Προέδρου του κ. Σαμαρά με τη στάση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλου, ο οποίος όχι απλώς αναγνώρισε τα λάθη του παρελθόντος και ζήτησε συγγνώμη γι΄ αυτά, αλλά περιέγραψε με σαφήνεια και τους άξονες στους οποίους θα πρέπει να κινηθεί απ΄ εδώ και μπρος η ελληνική κοινωνία για να χτίσουμε μια νέα Ελλάδα, απαλλαγμένη από τις παθογένειες του παρελθόντος.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 19 Απριλίου 2012 10:57