Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 20 Απριλίου 2012 14:37

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ζούμε στην εποχή μιας Γερμανικής μονομανίας που πρέπει να αλλάξει»

mitsotakisΤην ανάγκη να υπάρξει μια αυτοδύναμη Κυβέρνηση, η οποία θα συζητήσει με την Ευρώπη και με την Τρόικα ένα άλλο μείγμα της σημερινής πολιτικής μονομερούς λιτότητας, η οποία έχει αποτύχει παταγωδώς, εξέφρασε ο βουλευτής Β' Αθηνών και Τομεάρχης Περιβαλλοντικής Πολιτικής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΒΗΜΑ FM» και στους δημοσιογράφους κ. Βασίλη Χιώτη και Νότη Παπαδόπουλο.

Ειδικότερα, ο κ. Μητσοτάκης αφού επισήμανε ότι η συνταγή δεν δουλεύει, καθώς μας οδηγεί νομοτελειακά σε λάθος αποτελέσματα, τόνισε ότι «ζούμε στον αστερισμό μιας Γερμανικής μονομανίας ως προς τον τρόπο αντιμετώπισης των προβλημάτων αυτών. Έναν τρόπο που λέει ότι πρέπει να είσαι καλό παιδί, που λέει ότι πρέπει πάση θυσία να βάλεις σε τάξη τα δημόσια οικονομικά σου και αν δεν τα καταφέρεις με την πρώτη, δοκίμασε με τη δεύτερη και με την τρίτη μέχρι να πεθάνεις τελείως. Αυτή η πολιτική εμφανώς δεν αποδίδει».

Ως λύση ο κ. Μητσοτάκης θεωρεί την ανάγκη να υπάρξει μετά τις εκλογές «μια αξιόπιστη Κυβέρνηση η οποία θα συζητήσει με την Ευρώπη ένα άλλο μείγμα πολιτικής, αλλά ταυτόχρονα για να μπορέσει η χώρα να κερδίσει τη χαμένη αξιοπιστία των δυο τελευταίων ετών θα πρέπει να προχωρήσει πολύ γρήγορα στις επιβεβλημένες διαρθρωτικές αλλαγές που βάλτωσαν επί ΠΑΣΟΚ».

Ο κ. Μητσοτάκης, τέλος, ρωτήθηκε και για την απόφαση του κ. Γιώργου Συμπιλίδη να παραιτηθεί της υποψηφιότητάς του από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο Κιλκίς, επισημαίνοντας ότι «εγώ δεν είμαι αντικειμενικός για να σας απαντήσω, ωστόσο αν έκανε οποιοσδήποτε μια βόλτα στις Τοπικές Οργανώσεις της ΝΔ θα καταλάβαινε ότι στη συνείδηση του απλού Νεοδημοκράτη το πολιτικό έγκλημα το οποίο διέπραξε ο κ. Συμπιλίδης προφανώς δεν έχει παραγραφεί».

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 20 Απριλίου 2012 14:41