Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 22 Απριλίου 2012 14:24

Ικανοποίηση στο ΠΑΣΟΚ, μουδιασμένο το ακροατήριο στην συγκέντρωση Βενιζέλου (φωτογραφίες)

pasokkerkivenizΗ αγωνία των οργανωτών του ΠΑΣΟΚ για την συγκέντρωση του Βενιζέλου ήταν εμφανής. Τελικά το κλειστό γυμναστήριο Κοζάνης γέμισε με το παρκέ να έχει κατακλυστεί από κόσμο και την Κερκίδα σχεδόν γεμάτη.

Πολλά στελέχη παρότι χτυποκάρδισαν στο τέλος δεν έκρυψαν την ικανοποίηση τους για την παρουσία του κόσμου και την υποδοχή εάν και κάπως pasokvenizelμουδιασμένα στην αρχή στο Ευάγγελο Βενιζέλο. Διέκρινε κανείς πρόσωπα και πολίτες από την δυτική Μακεδονία με την Φλώρινα να κερδίσει τις εντυπώσεις σε επίπεδο παρουσίας. Όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές ήταν παρόντες με τους καινούργιους που απαρτίζουν τα ψηφοδέλτια στον νομό Κοζάνης να στριμώχνονται για την απαραίτητη χειραψία με τον πρόεδρο με τα φλάς των φωτογράφων να παίρνουν φωτιά.

pasokkerkvenizelo

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος προσερχόμενος στην αίθουσα χαιρέτησε πολλούς από τους συγκεντρωμένους και ειδικότερα τους υποψηφίους βουλευτές που βρίσκονταν στην πρώτη σειρά των καθισμάτων. Ο μέσος όρος των συγκεντρωμένων οπαδών και φίλων του ΠΑΣΟΚ ήταν τα 50 χρόνια ενώ ήταν εκκωφαντική η απουσία της νέας γενιάς. Για τους γνωρίζοντες της γεωγραφική Βαβυλωνία του ΠΑΣΟΚ απουσίαζε το ''βαθύ'' ΠΑΣΟΚ  με γνωστά pasoktheodorστελέχη της περιοχής που στήριξαν τον Γ. Παπανδρέου η ακόμη απουσίαζαν και πολλοί απο το παλίό περιβάλλον του Γ. Παπακωσταντίνου.

Την ώρα που έφθασε στο χώρο του ΔΑΚ ο Ευάγγελος Βενιζέλος μια νεαρή άρχισε να διαμαρτύρεται φωνάζοντας για την οικονομική κατάσταση της χώρας και η οποία απομακρύνθηκε γρήγορα από τους αστυνομικούς. Από το πρωί υπήρχε ισχυρή παρουσία αστυνομικών με πολιτικά τόσο εντός όσο και εκτός της αίθουσας που θα πραγματοποιείτο η προεκλογική συγκέντρωση pasokvenizeloτου ΠΑΣΟΚ.

Σπύρος Κουταβάς

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012 23:31