Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 24 Απριλίου 2012 11:12

Εύα Αμπάζη: Αυτοδύναμη γενιά, Συμμετέχουμε στο Παρόν & Σχεδιάζουμε το Μέλλον

ampaziΣτα δύσκολα, πρέπει όλοι να είμαστε παρόντες. Στην πιο κρίσιμη στιγμή της χώρας, των τελευταίων πενήντα χρόνων, εμείς οι νέοι άνθρωποι πρέπει με τις ιδέες και τη δυναμική μας παρουσία, να σηματοδοτήσουμε τη στροφή στην ελπίδα, στην καινοτομία, στην ανατροπή. Έχουμε τη δυνατότητα να επαναφέρουμε στον τόπο μας την πίστη για την προοπτική, την αισιοδοξία για το μέλλον, τη βεβαιότητα για το καλύτερο αύριο.

Είμαι υποψήφια σε αυτές τις εκλογές επειδή θέλω να είμαι παρούσα στις δύσκολες αυτές στιγμές και να αγωνιστώ για το αύριο που μας αξίζει.

Η Ελλάδα έχει αποδείξει ότι στα δύσκολα μπορεί. Έχει τεράστιες αντοχές και αστείρευτες δυνάμεις που πρέπει να εμφανιστούν στο προσκήνιο για να τραβήξουν τη χώρα από το τέλμα. Δε μας αξίζει η ηττοπάθεια και δεν αρκεί η γενικόλογη καταδίκη του πολιτικού συστήματος χωρίς αντιπρόταση. Χωρίς πολιτική δεν υπάρχει δημοκρατία.

Η πολιτική δεν ασκείται με κραυγές αλλά με επιχειρήματα.

Απαιτούνται αλλαγές και μεταρρυθμίσεις σε όλους τους τομείς, ώστε η χώρα μας να γίνει πραγματικά ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος. Ένα κράτος προσανατολισμένο στις αρχές τις σοσιαλδημοκρατίας με κοινωνικό πρόσωπο.

Η ατιμωρησία, η μη εφαρμογή των νόμων και η επιβολή του ατομικού συμφέροντος έναντι του κοινού καλού καταστρέφει κάθε προοπτική πολιτικής ευημερίας.

Χρειάζεται συστράτευση σε κοινούς στόχους, με τους νέους στην πρώτη γραμμή. Εμείς οι νέοι καλούμαστε να εξοφλήσουμε τα «χρέη» των προηγούμενων γενεών και εμείς οι νέοι πρέπει να συμμετέχουμε στις αποφάσεις.

Η εποχή της αμεριμνησίας έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Όλοι γνωρίζουμε σήμερα την κατάσταση και ιδιαίτερα οι πολίτες της Κοζάνης που πλήττονται από την ανεργία, την αποβιομηχάνιση, την έλλειψη αναπτυξιακού σχεδίου, την υποβάθμιση του περιβάλλοντος.

Το κόστος που πληρώνουμε όλοι μας σήμερα είναι τεράστιο. Οι προσπάθειες και οι θυσίες δεν πρέπει να πάνε χαμένες. Πρέπει να ανασυγκροτήσουμε τις υγιείς μεταρρυθμιστικές δυνάμεις της κοινωνίας, να κινητοποιήσουμε τους νέους, τις γυναίκες, να ξαναγίνουμε ανταγωνιστικοί, παραγωγικοί, αξιόπιστοι. Να στήσουμε ένα σωστό κοινωνικό κράτος, να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, να δώσουμε προοπτική.

Γεννήθηκα σε συνθήκες Δημοκρατίας. Αλλά η χώρα μας ζει την πιο κρίσιμη στιγμή μετά την μεταπολίτευση. Οι πιο δύσκολες στιγμές μου, όπως και των περισσοτέρων νέων της γενιάς μου είναι μπροστά μας. Τώρα είναι ώρα ευθύνης και απόφασης. Επέλεξα να μην απέχω. Επέλεξα να συμμετέχω για να υποστηρίξω το μέλλον μας, την προοπτική μας, την πατρίδα μας, την Κοζάνη.

Δε θα υπάρξουν δεύτερες ευκαιρίες. Εδώ και τώρα κρίνεται το μέλλον της χώρας για τις επόμενες δεκαετίες. Πρέπει να δώσουμε τη μάχη, και να την κερδίσουμε. Μπορούμε.

ΕΥΑ ΑΜΠΑΖΗ
Υποψήφια Βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 24 Απριλίου 2012 11:17