Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 24 Απριλίου 2012 15:35

Π. Κουκουλόπουλος: Η μόνη απάντηση προς την νεολαία είναι η ανάπτυξη.

koukoulopoylo1«Η μόνη απάντηση που μπορούμε να δώσουμε στους σημερινούς νέους οι οποίοι δικαιολογημένα αγωνιούν και προβληματίζονται, είναι πως μέσα απ΄ την πραγματική και ουσιαστική ανάπτυξη θα μπορέσουν να οικοδομήσουν το μέλλον που τους αξίζει. Γι΄ αυτό το μόνο που μπορούμε να τους υποσχεθούμε είναι πως θα κτίσουμε ..

πάνω στις θυσίες που έγιναν τα τελευταία χρόνια απ΄ όλους, με βάση ένα συγκεκριμένο ρεαλιστικό σχέδιο και ένα σύγχρονο πρόγραμμα, για να οδηγηθούμε το συντομότερο δυνατόν στην ανάπτυξη, δίνοντας τους τις απαντήσεις και τις ευκαιρίες που δικαιούνται και τους αξίζουν».
Αυτό τόνισε ο Υφυπουργός Εσωτερικών Πάρις Κουκουλόπουλος, υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Π.Ε. Κοζάνης, στις συναντήσεις που είχε με νέους της περιοχής μας.
Ο κ. Κουκουλόπουλος αναφέρθηκε στα όσα έγιναν τα προηγούμενα δύομιση χρόνια, υπογραμμίζοντας πως «κληθήκαμε να πάρουμε δύσκολες και επώδυνες, για όλους, αποφάσεις, με ένα και μοναδικό γνώμονα. Για να μπορέσουμε ως χώρα να πατήσουμε και πάλι στα πόδια μας. Το πετύχαμε και σήμερα υπάρχει μια στέρεη βάση, πάνω στην οποία μπορούμε να οικοδομήσουμε ένα νέο αναπτυξιακό μοντέλο που δεν θα έχει καμιά σχέση με αυτό που χρεοκόπησε».
Ο Υφυπουργός εξήγησε στους νέους πως ακόμα και για τις προηγούμενες γενιές δεν υπήρχαν ποτέ συγκεκριμένες βεβαιότητες σε ό,τι αφορούσε την επαγγελματική εξέλιξη του καθενός, αλλά ένα σαφέστατα πιο ευνοϊκό περιβάλλον, το οποίο δυστυχώς σήμερα δεν υπάρχει και γι΄ αυτό «είμαστε υποχρεωμένοι να διδαχθούμε απ΄ τα λάθη του παρελθόντος, να δουλέψουμε στοχευμένα και πιο υπεύθυνα για να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε ένα νέο περιβάλλον, όπου θα υπάρχουν πραγματικές και ουσιαστικές ευκαιρίες για όλους και πρώτα απ΄ όλα για τους νέους. Αυτό είναι πλέον το δικό μας στοίχημα και για να το πετύχουμε θα είναι καθοριστική η συμβολή όλων των νέων ανθρώπων που δεν πρέπει ούτε να παραιτηθούν ούτε να απογοητευτούν, αλλά να μπουν μπροστά απαιτώντας με τη συμμετοχή τους ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό κράτος που θα ανταποκρίνεται στις σημερινές ανάγκες του καθενός».

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 24 Απριλίου 2012 15:38