Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 26 Απριλίου 2012 13:27

Π. Κουκουλόπουλος: «Κορυφαία πολιτική πράξη η συγγνώμη Βενιζέλου»

koykoylopoylos3«Η συγγνώμη που ζήτησε ο Βαγγέλης Βενιζέλος δεν είναι απλώς ειλικρινής αλλά είναι και μια κορυφαία πολιτική πράξη για λογαριασμό όλου του πολιτικού συστήματος, το οποίο επιμένει, δυστυχώς, να μην αναλαμβάνει καμιά ευθύνη». Αυτό τόνισε μιλώντας σήμερα σε δημοσιογράφους ο Υφυπουργός Εσωτερικών και υποψήφιος βουλευτής στην...

Π.Ε. Κοζάνης Πάρις Κουκουλόπουλος, προσθέτοντας ακόμα ότι: «Στις επαφές και τις συζητήσεις που έχω με τους πολίτες, η λέξη που κυριαρχεί είναι η λέξη ευθύνη. Οι πολίτες ρωτάνε

- ποιοι ευθύνονται για την κρίση

- πώς καταλογίζονται οι ευθύνες

- τι ευθύνη ανέλαβε ο καθένας μέχρι τώρα για την αντιμετώπιση της κρίσης, και κυρίως

- ποιες ευθύνες αναλαμβάνουν οι πολιτικές δυνάμεις για μετά τις εκλογές.

Παρακολουθώντας το διάλογο που γίνεται σ΄ αυτή την προεκλογική περίοδο διαπιστώνει κανείς πως, εκτός απ΄ το ΠΑΣΟΚ καμιά άλλη πολιτική δύναμη της χώρας δεν αναλαμβάνει καμιά ευθύνη και όλοι επιδίδονται σ΄ έναν προσχηματικό και ανειλικρινή διάλογο.

Όλοι προσπαθούν να μας πείσουν πως το πρόβλημα της χώρας δημιουργήθηκε είτε το Μάη του 2010, είτε τον Ιούνη του 2011, όταν και ανέλαβε Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομικών ο κ. Βενιζέλος.

Σε όλους αυτούς θα ήθελα απλώς να θυμίσω ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα.
Όταν το 2001 είχαμε την πρόταση του ασφαλιστικού Γιαννίτση, που ήταν ηπιότερο απ΄ αυτό που τελικά αποφασίστηκε πρόσφατα, όλοι ανεξαιρέτως αντιδράσαμε και το απορρίψαμε, απ΄ το πολιτικό σύστημα στο σύνολο του και τα συνδικάτα, μέχρι τους πολίτες. Από το 2001 όμως μέχρι σήμερα το ασφαλιστικό της χώρας παρήγαγε έλλειμμα 170 δισεκατομμυρίων ευρώ. Ένα έλλειμμα που αναγκαστήκαμε να δανειστούμε για να το καλύψουμε και βέβαια έχει προστεθεί στο χρέος της χώρας.

Ο αναμάρτητος πρώτος τω λίθω βαλέτω.

Κανένας δεν μπορεί να παριστάνει τον ανήξερο γιατί κανένας πολιτικός αρχηγός δεν είναι πρωτοεμφανιζόμενος. Ιδιαίτερα ο κ. Σαμαράς είναι βουλευτής απο το 1977 και από τα κορυφαία στελέχη της ελίτ που κυβερνά τη χώρα.

Το 2009 όταν το έλλειμμα εκτροχιαζόταν επί Κυβερνήσεως Καραμανλή, ο ίδιος προτιμούσε να κάνει τον ξεναγό στο Μουσείο της Ακρόπολης.
Επιτέλους, ας πουν όλοι την αλήθεια. Κανένας δεν μπορεί να κρύβεται».

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 26 Απριλίου 2012 13:42