Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 06 Μαϊος 2012 15:06

Πολιτική βαβέλ εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες των exit poll

voylh_Δραματικές ανατροπές στο πολιτικό σκηνικό βρίσκονται προ των πυλών, εφόσον επιβεβαιωθούν τα exit poll που βρίσκονται σε εξέλιξη, από τα οποία προκύπτει αβίαστα η κατάρρευση του λεγόμενου δικομματισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο η ΝΔ όσο και το ΠΑΣΟΚ εμφανίζουν ποσοστά που κάθε άλλο παρά επιβεβαιώνουν τις ελπίδες τους άλλα και τις δημόσιες δηλώσεις των αρχηγών τους. Παράλληλα , προκύπτουν σημαντικά ποσοστά για σχηματισμούς που στο παρελθόν εμφανίζονταν πάντοτε σε χαμηλά μονοψήφια ή για κόμματα που κάνουν για πρώτη φορά ουσιαστική αλλά και τυπική εμφάνιση σε εκλογές.

Εφόσον κάτι δεν αλλάξει δραματικά τις ώρες που απομένουν μέχρι να κλείσουν οι κάλπες, τότε η επόμενη μέρα θα βρει ένα πολιτικό σκηνικό δραματικά διαφοροποιημένο και με ένα πολύ ισχυρό μέτωπο κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης των «αντιμνημονικών» σχηματισμών χωρίς αυτό να αποκλείει την δυνατότητα δημιουργίας πλειοψηφίας των 151 για ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Σε μια τέτοια περίπτωση η εικόνα θα είναι αυτή του λεγόμενου δημιουργικού χάους από το οποίο θα προκύψουν σημαντικά νέα δεδομένα για το πολιτικό σκηνικό και τα πρόσωπα που το αποτελούν ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η αντίδραση των Ευρωπαίων εταίρων μας. Κι αυτό γιατί ενδέχεται η Ελλάδα που λειτούργησε ως «πειραματόζωο» της δημοσιονομικής αυστηρότητας με την αντίδραση των πολιτών της να οδηγήσει σε ανατροπές της πολιτικής που εφαρμόζεται σε συνδυασμό και με την πολύ πιθανή επικράτηση Ολαντ στη Γαλλία.

 

πηγη:iefimerida.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 06 Μαϊος 2012 15:14