Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 07 Μαϊος 2012 15:47

Οικολόγοι Πράσινοι: Θα ελέγξουμε τα άκυρα

kontouli-oikologoi__top-storyΝα ελέγξουν τα άκυρα προτίθενται οι Οικολόγοι Πράσινοι προκειμένου να διαπιστώσουν ότι το ποσοστό τους είναι πραγματικά αυτό που αποτυπώνεται στα αποτελέσματα του υπουργείου Εσωτερικών, καθώς, όπως δήλωσε η επικεφαλής της εκλογικής εκστρατείας του κόμματος, για λίγες ψήφους δεν μπήκαν στη Βουλή.

Η κ. Κοντούλη ευχαρίστησε τους πολίτες που τίμησαν το κόμμα με την ψήφο τους και διαβεβαίωσε ότι οι Οικολόγοι Πράσινοι θα είναι παρόντες.

«Εχουμε ρόλο και λόγο όχι μόνο εντός Βουλής που όπως είπαμε δεν έγινε κατορθωτό, προς το παρόν, αλλά και εκτός Βουλής και γι' αυτό ακριβώς τους καλούμε την Τετάρτη στις 7 μ.μ. σε ανοιχτή συνέλευση στο Πράσινο Καφενείο στα γραφεία μας (πλ. Ελευθερίας 14) έτσι ώστε να σχεδιάσουμε την πορείας από εδώ και μπρος γιατί το πολιτικό σκηνικό παραμένει ρευστό, οι απειλές μεγάλες και πρέπει να 'μαστε ενεργοί και παρόντες. Δε ζητούσαμε μόνο ψήφο, ζητούσαμε και την συμπόρευσή τους και την ενεργοποίησή τους για τις επόμενες μέρες», σημείωσε η κ. Κοντούλη.

πηγή-naftemporiki.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 07 Μαϊος 2012 15:51