Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 09 Μαϊος 2012 21:34

Τσίπρας: «Ότι λέγαμε προεκλογικά το λέμε και μετεκλογικά με καθαρό βλέμμα»

tsipras12Για αλλαγή της ατζέντας μετεκλογικά χάρη στην ανάδειξη του ΣΥΡΙΖΑ σε δεύτερη δύναμη έκανε λόγο ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

«Στο προσκήνιο δεν είναι πια τα νέα μέτρα, και ο τρόπος που θα περάσουν νομοσχέδια λαίλαπα για το λαό. Αναγκάζονται να συζητάνε τις θέσεις μας που ανέδειξε ο λαός με την ψήφο του, κι αυτό είναι μια μεγάλη νίκη» σημείωσε.

«Δίνουμε ελπίδα στον πονεμένο λαό μετά από δύο χρόνια λιτότητας. Δώσαμε σκληρό αγώνα με βασικό όπλο την πρότασή μας και την πιστή μας ότι μπορεί να αλλάξει η πολιτική των μνημονίων που συνθλίβει τους ανθρώπους του μόχθου και της εργασίας» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

«Η παρουσία σας στοιχείο αισιοδοξίας ότι απο δω και στο εξής ο λαός μας θα έχει και δυνατό όπλο μέσα και έξω από τη Βουλή για να διεκδικήσει το δίκιο του» ανέφερε, απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Τσίπρας επιτέθηκε στα δύο μεγάλα κόμματα, τονίζοντας ότι «ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, τα δύο κόμματα του μνημονίου που μας έφτασαν βαθιά μέσα στην καταστροφή μιλάνε τη γλώσσα του χαρτοπαίκτη, της μπλόφας την αμφισημία της παγίδας. Εμείς μιλάμε ξεκάθαρα. Ό,τι λέγαμε προεκλογικά το λέμε και μετεκλογικά με καθαρό βλέμμα».

Τόνισε ότι ο ελληνικός λαός έκλεισε τα αυτιά του στους καλοθελητές, στους εκβιασμούς, στην καθεστωτικούς διερμηνείς.

«Αυτό που εμφάνιζαν ως καταστροφή της χώρας, ως πολική καταστροφής, το ψελλίζουν ως πολιτική αλλαγής του τόπου και ευκαιρία αλλαγών. Τώρα βλέπει ο λαός ποιος κορόιδευε προεκλογικά» δήλωσε.

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε σκωπτικά ότι «αυτοί που ανατρίχιαζαν μέσω των πρωτοσέλιδων προεκλογικά ξαφνικά μας αγαπήσανε, ένας παράφορος έρωτας τους έπιασε μαζί μας. Είπαν ότι θα μας στηρίξουν. Τους ρωτήσαμε θα ρωτήσουν τις υπογεγραμμένες δεσμεύσεις τους ή τη βάση της λαϊκής ετυμηγορία που ακυρώνει αυτές τις δεσμεύσεις; Μας αποκάλυψαν ότι εννοούσαν τη στήριξη που έχει ο κρεμασμένος από το σχοινί που κρεμιέται».

Για τις επιστολές που ζήτησε από τους κ. Βενιζέλο και Σαμαρά ότι ανακαλούν τις υπογραφές τους επανέλαβε ότι «δε δηλώσαμε δηλώσεις μετάνοιας αλλά δηλώσεις ειλικρινείας.»

Με εκπροσώπους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ συναντήθηκε νωρίτερα την Τετάρτη ο κ. Τσίπρας. .Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Άγγελος Χάγιος μετά τη συνάντησή του με τον κ. Τσίπρα, μετά το ράπισμα στα δύο μεγάλα κόμματα το επόμενο μεγάλο βήμα, είναι η συγκρότηση μεγάλου λαϊκού κινήματος με την κατάργηση όλων των μνημονίων, των δανειακών συμβάσεων και των νόμων του.

«Εκλογές τώρα. Όχι στην κοροϊδία των διερευνητικών εντολών που ζητάει ο ένας από τον άλλο» σχολιάζει το ΚΚΕ.

πηγή-skai.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 09 Μαϊος 2012 21:40