Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 14 Μαϊος 2012 18:30

Ντόρα – Μάνος φτιάχνουν κεντρώο κόμμα

Ντόρα – Μάνος φτιάχνουν κεντρώο κόμμα Με πιθανότερη ονομασία «Συμμαχία για την Ελλάδα» και με επικεφαλής πρόσωπο από τον κεντρώο χώρο Ντόρα Μπακογιάννη και Στέφανος Μάνος ξεκινούν επαφές.

Πρώτος στόχος είναι να υπάρξει συμφωνία για συνεργασία μεταξύ των δύο κομμάτων αν και όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει και στο πρόσωπο που θα αναλάβει την ηγεσία του νέου πολιτικού φορέα.

Στην συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου της Δημοκρατικής Συμμαχίας η Ντόρα Μπακογιάννη ενημέρωσε τα στελέχη του κόμματος για την πορεία των συζητήσεων με την «Δράση» του Στέφανου Μάνου οι οποίες βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο. Παράλληλα η υποστήριξε πως έχει βρεθεί το πρόσωπο που θα τεθεί επικεφαλής χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει το όνομα του. «καλώ όλες τις δυνάμεις εκείνες οι οποίες πιστεύουν ότι η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να έχει μέλλον στην Ευρώπη να συνεργαστούν. Η συνεργασία σήμερα περισσότερο παρά ποτέ είναι απαραίτητη, οι διαχωριστικές γραμμές του παρελθόντος δεν υπάρχουν. Δεν υπάρχουν πλέον διαφορές μεταξύ δεξιάς και αριστεράς».

Στο ίδιο κλίμα και οι δηλώσεις του Στέφανου Μανού που τάχθηκε υπέρ της δημιουργίας ενός φιλοευρωπαϊκού μετώπου με την συμμετοχή των κομμάτων του ΠΑΣΟΚ της ΝΔ της Δημοκρατικής Συμμαχίας και της Δράσης τάχθηκε με δήλωση του ο Στέφανος Μάνος .

«Αν όμως δεν αποφευχθούν οι εκλογές, θα βοηθήσουμε με τη δύναμη που μας δίνει το μικρό μας ποσοστό στις εκλογές, να δημιουργηθεί ένα νέο μεγάλο ενιαίο φιλευρωπαϊκό και μεταρρυθμιστικό μέτωπο (Δράση, ΔΗΣΥ, ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ.) που θα αντιπαρατεθεί στις δυνάμεις που, αρνούμενες την πραγματικότητα, μας οδηγούν αναποφεύκτως έξω από την Ευρώπη.»

Μέσα στην εβδομάδα η Ντόρα Μπακογιάννη αναμένεται να αρχίσει επαφές με κόμματα που βρίσκονται τόσο στον κεντροδεξιό όσο και τον κεντροαριστερό χώρο.

Πάντως Ντόρα Μπακογιάννη και Στέφανος Μάνος υποστηρίζουν πως η χώρα αυτή την χρονική στιγμή δεν πρέπει να οδηγηθεί σε εκλογές και τονίζουν πως η χώρα θα πρέπει να κυβερνηθεί άμεσα.

πηγή: real.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 14 Μαϊος 2012 18:35