Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 14 Μαϊος 2012 21:07

Αδιέξοδο και σήμερα στο προεδρικό Μέγαρο. Αύριο η τελευταία προσπάθεια!

papoulia.samaras-venizelos-kouvelis-eurokinissiΟλοκληρώθηκε μετά από μια ώρα η σύσκεψη στο προεδρικό Μέγαρο των Αντώνη Σαμαρά, Ευάγγελου Βενιζέλου και Φώτη Κουβέλη με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, με αντικείμενο τον σχηματισμό κυβέρνησης.

Βγαίνοντας από το προεδρικό Μέγαρο, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε ότι «δεν έχει κλείσει το θέμα» και ακολούθως ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, τόνισε ότι «οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται».

Το συμβούλιο των πολιτικών αργηγών θα συνεδριάσει εκ νέου αύριο στις 2 το μεσημέρι υπό διευρυμένη σύνθεση καθώς θα κληθούν να συμμετάσχουν σε αυτό εκτός από τους κ. Σαμαρά, κ. Βενιζέλο και κ. Κουβέλη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος και η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην αυριανή σύσκεψη δεν θα κληθεί να συμμετάσχει ο πρόεδρος της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος.

Επίσης, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο σμβούλιο που θα γίνει αύριο το μεσημέρι θα προσέλθει ο κ. Τσίπρας παρά το γεγονός ότι είχε αρνηθεί να συμμετέχει στη σημερινή σύσκεψη.

πηγη:iefimerida.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 15 Μαϊος 2012 17:24