Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 03 Μαϊος 2013 14:50

Τουριστική συνεργασία με την ΠΔΓΜ στα πλαίσια του προγράμματος ''CENET - εκπαίδευσης και δικτύωση''

Οι εργασίες του σεμιναρίου, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδρίων του Επιμελητηρίου Φλώρινας, ξεκίνησαν με χαιρετισμούς του Προέδρου του Επιμελητηρίου Φλώρινας κ. Σάββα Σαπαλίδη και του Δημάρχου του Ντεμίρ Κάπιγια κ. Τράιτσε Ντιμιτρίεφ.

Ο Προϊστάμενος του τμήματος τουριστικών επιχειρήσεων του ΤΕΙ Λάρισας Δρ. Ευστάθιος Βελισσαρίου ανέπτυξε το θεωρητικό υπόβαθρο του θέματος, ενώ η Επίκουρος καθηγήτρια του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας Δρ. Ηλέκτρα Πιτόσκα παρουσίασε το παράδειγμα "Νυμφαίον: Η αναβίωση ενός οικισμού".

Η περίπτωση του Νυμφαίου αναλύθηκε και επιτόπου το πρωί της Κυριακής 28 Απριλίου κατά τη διάρκεια επίσκεψης στη Νίκειο σχολή και στο Καταφύγιο της αρκούδας, όπου οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο ξεναγήθηκαν από τα στελέχη του Αρκτούρου.

Στο σεμινάριο συμμετείχαν τριανταπέντε αιρετοί, υπηρεσιακοί και τοπικοί επιχειρηματικοί παράγοντες των δύο εταίρων.

Το έργο CENET θα συνεχιστεί στη Φλώρινα με επίσκεψη και φιλοξενία από πλευράς του Επιμελητηρίου Φλώρινας -κατά το τριήμερο 21 έως 23 Μαΐου- δημοσιογράφων και τουριστικών παραγόντων από την Ελλάδα και άλλες ευρωπαϊκές χώρες, ενώ στις αρχές Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το 2ο σεμινάριο με θέμα «Ανάπτυξη τουριστικού προορισμού».

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 03 Μαϊος 2013 14:58