Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013 12:24

Τοπικά τρόφιμα και ποτά: ''Η εξωστρέφεια στην τόνωση της κερδοφορίας των επιχειρήσεων της Δυτ. Μακεδονιας''

Στο επίκεντρο των δράσεων του διακρατικού προγράμματος Locfood που υλοποιεί το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας, θα βρεθούν οι πολιτικές εκείνες

που θα μπορέσουν να δώσουν ώθηση στον κλάδο τροφίμων και ποτών της Δυτικής Μακεδονίας και ειδικά στις πολύ μικρές επιχειρήσεις του κλάδου.

Εταίροι του προγράμματος από 13 περιφέρειες 9 Ευρωπαϊκών χωρών θα επισκεφθούν πολλές περιοχές της Περιφέρειάς μας στις 12-13 Ιουνίου, όπου με την συνδρομή των επιχειρηματιών του κλάδου τροφίμων και ποτών της Δυτικής Μακεδονίας θα συζητήσουν θέματα που αφορούν στην επιχειρηματικότητα και στις πολιτικές εκείνες που την επηρεάζουν, είτε δημιουργώντας είτε αίροντας εμπόδια.

Στην ατζέντα βρίσκονται μεταξύ άλλων τα αποτελέσματα της χαρτογράφησης των ΜΜΕ του κλάδου των τοπικών τροφίμων που υλοποιήθηκε από το Π.Τ.Α. Δυτικής Μακεδονίας, οι πολιτικές που εφαρμόζονται σε περιφερειακό επίπεδο, όπως και τα δομικά στοιχεία της κερδοφορίας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων.

Στο επιχειρηματικό φόρουμ θα συμμετέχουν αποκλειστικά, επιχειρηματίες  της Περιφέρειας που συνεργάζονται για την βέλτιστη και ποιοτική ροή και αξιοποίηση του προγράμματος Locfood στη Δυτική Μακεδονία.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013 12:28