Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2013 11:33

Τα φαινόμενα βίας και εκφοβισμού στο σχολείο

Εκδήλωση του Συλλόγου Κοινωνιολόγων Δυτικής Μακεδονίας

Ο Σύλλογος Ελλήνων Κοινωνιολόγων-Παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας, η ΑΡΣΙΣ- Κοζάνης και το Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κοζάνης

στα πλαίσια του 3ου φεστιβάλ «Κόντρα στο Ρατσισμό και στον Κοινωνικό Αποκλεισμό» και με την υποστήριξητου Υπεύθυνου Σχολικών Δραστηριοτήτων Νομού Κοζάνης διοργανώνουν βιωματικό εκπαιδευτικό εργαστήριο, την Παρασκευή 28-6- 2013 και ώρα 17.30- 20.00,στο Δημοτικό Σχολείο "Χαρίσιος Μούκας".

Το θέμα του σεμιναρίου έχει τίτλο "Κατανοώντας φαινόμενα βίας και εκφοβισμού στο σχολείο- Βρίσκοντας εναλλακτικές λύσεις", με εκπαιδεύτρια την κα. Χριστίνα Χρηστίδου Κοινωνική Λειτουργό – Ψυχολόγο / Υπεύθυνη Αγωγής Υγείας Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Τα μέλη του Συλλόγου Ελλήνων Κοινωνιολόγων-Παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας προσκαλούν τους εκπαιδευτικούς που ανησυχούν για το δυσάρεστο φαινόμενο βίας και εκφοβισμού στα σχολεία μας και αναζητούν περισσότερο εφαρμόσιμεςπρακτικές αντιμετώπισης του φαινομένου να μοιραστούν κοινούς προβληματισμούς και γνώσεις.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε καθηγητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Η συμμετοχή  είναι δωρεάν και θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Μέγιστος αριθμός  συμμετεχόντων  25 άτομα. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6987920929 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2013 11:42