Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 29 Ιουνίου 2013 21:45

3η ημέρα του Φεστιβάλ Κόντρα στο Ρατσισμό και στον Κοινωνικό Αποκλεισμό

Μετά τις δυο πρώτες πετυχημένες ημέρες του 3ου Φεστιβάλ Κόντρα στο Ρατσισμό και στον Κοινωνικό Αποκλεισμό, τόσο από πλευράς δράσεων, όσο και από συμμετοχή του κόσμου, συνεχίζουμε σήμερα με τον ίδιο ρυθμό και μεράκι.

 

Παιδικό Φεστιβάλ:

Στις 6.00 το απόγευμα φέρτε τα παιδιά σας στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Χαρισίου Μούκα για να περάσουν ένα όμορφο και δημιουργικό απόγευμα με το Κέντρο Προσχολικής Αγωγής Α-Μπε-Μπα-Μπλομ και το μουσικοκινητικό δρώμενο: «Τι είναι αυτό που σε πάει ψηλά; Τα παιδιά διαδηλώνουν και απαιτούν έναν ομορφότερο κόσμο για να ζήσουν».

Παράλληλες Δράσεις:

Στις 6.00, επίσης, μπορείτε να πάρετε μέρος στο βιωματικό εργαστήριο του Κέντρο Μελέτης και Εφαρμογής του Ψυχοδράματος-Συμεωνίδου Σοφία: «Βιώνοντας το στίγμα στην εποχή της κρίσης. Η υγεία στην εποχή της κρίσης»

Ανοιχτές Συζητήσεις:

Στις ανοιχτές συζητήσεις, που θα ξεκινήσουν στις 8.00 το βράδυ θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε:

«Πως η τρέλα επηρέασε το έργο μεγάλων καλλιτεχνών» με εισηγητή τον Βασιλειάδη Παύλο, Ψυχίατρο Διδάκτωρ Α.Π.Θ., «Ψυχική Υγεία και Αυτοβοήθεια», από το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας Θεσσαλονίκης, «Ψυχική Υγεία και στίγμα, η εμπειρία από το Νομό Κοζάνης», από την Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Ν. Κοζάνης και Γρεβενών και τέλος θα γίνει η «Παρουσίαση της έκθεσης φωτογραφίας ψυχή 7χ7» από τη Φωτογραφική ομάδα «Photo Essence»

Προβολή:
Τέλος, θα ακολουθήσει η προβολή της ταινίας: «Patch Adams», σε σκηνοθεσία: Tom Shadyac και πρωταγωνιστές: Robin Williams, Daniel London, Monica Potter. Πρόκειται για την πραγματική ιστορία του Patch Adams, ενός σπουδαστή Ιατρικής, πολύ μεγαλύτερου από τους συμφοιτητές του, του οποίου οι ασυνήθιστες μέθοδοι προξενούν πονοκέφαλο στο ιατρικό κατεστημένο, αλλά κάνουν θαύματα στους ασθενείς. Για τον Patch το χιούμορ είναι το καλύτερο γιατρικό και έτσι είναι πρόθυμος να δώσει τα πάντα για να κάνει τους ασθενείς του να γελάσουν, ακόμα και να ρισκάρει την καριέρα του... Διάρκεια 115΄

Στο τέλος της βραδιάς οι εθελοντές του φεστιβάλ έχουν ετοιμάσει ένα πάρτι έκπληξη για όλους τους παραβρισκόμενους. Να είστε εκεί!!!