Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 05 Δεκεμβρίου 2014 19:54

Μια Συναυλία διαφορετική. Θα τραγουδήσουν για να φτιαχτεί η παιδική χαρά στο Πρωτοχώρι

Μια πράξη κοινωνικής αλληλεγγύης. Μια συναυλία για καλό σκοπό. Με τραγουδιστές και μουσικούς που δέχθηκαν να βοηθησουν απο καρδιάς.

για να κατασκευαστεί μια παιδικη χαρά στον Οικισμό των νεοπροσφύγων στο Πρωτοχώρι Κοζάνης. την πρωτοβουλία εχει ο Ορειβατικός και Φυσιολατρικός Σύλλογος Πρωτοχωρίου Κοζάνης σε συνεργασία με την υψίφωνο Άννα Παπαδοπούλου και με μια ομάδα  καλλιτεχνών απο την Κοζάνη και αλλού, 

Η ανακοίνωση του συλλόγου Πρωτοχωρίου
Μέσα στη γενική απογοήτευση της καθημερινοτητάς μας, λόγω της γενικής κρίσης, υπάρχουν και στιγμές και πράξεις που μας γεμίζουν ελπίδα και μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι τελικά σαν κοινωνία θα αντέξουμε και θα κρατηθούμε όρθιοι διαψεύδοντας κάθε Κασσάνδρα.
Μια τέτοια πράξη είναι και η παρακάτω:
Ο Ορειβατικός και Φυσιολατρικός Σύλλογος Πρωτοχωρίου Κοζάνης σε συνεργασία με την υψίφωνο Άννα Παπαδοπούλου και με μια ομάδα τοπικών καλλιτεχνών, διοργανώνουν συναυλία Αγάπης με έντεχνα ελληνικά τραγούδια στην αίθουσα τέχνης του δήμου Κοζάνης την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου και ώρα 20.00
Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν αποκλειστικά για τη δημιουργία παιδικής χαράς στο συνοικισμό παλινοστούντων του Πρωτοχωρίου Κοζάνης.
Γενική είσοδος 5 ευρώ.
Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να υποστηρίξουμε έμπρακτα αυτή την προσπάθεια με την παρουσία μας στη συναυλία.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 05 Δεκεμβρίου 2014 22:58