Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015 08:58

Προβολή ταινίας 'Microbirth Movie' απο την εθελοντική ομάδα Μητρικού θηλασμού στην Κοζανη

Η Εθελοντική Ομάδα Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Κοζάνης, σε συνεργασία με το Ελληνικό Δίκτυο Σεβασμού στη γέννα ENCA Hellas

παρουσιάζουν την προβολή της ταινίας Microbirth Movie. Η δεύτερη ταινία των δημιουργών του Freedom For Birth One World Birth, Toni Harman και Alex Wakeford.
Ο τρόπος που γεννάμε έχει αλλάξει δραματικά τα τελευταία 30 χρόνια. Κορυφαίοι επιστήμονες προειδοποιούν ότι οι αλλαγές αυτές μπορεί να έχουν σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία των παιδιών μας. Τα μυστικά του τοκετού φωτίζονται στο MICROBIRTH, ένα νέο, μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ που προβληθηκε παγκοσμίως (και στην Ελλάδα) σε επίσημη ταυτόχρονη πρεμιέρα το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014.
• Η διάρκειας της ταινίας Microbirth είναι 70 λεπτά.
-- Η προβολή είναι δωρεάν, αλλά θα υπάρχει κουτί για ελεύθερη συνεισφορά.

*τα χρήματα που θα μαζευτούν προσφέρουν ουσιαστική στήριξη στο ENCA Hellas - Ελληνικό Δίκτυο για τον Σεβασμό στη Γέννα , το οποίο στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στην εθελοντική προσφορά κ δράση των μελών του.

Η ταινία θα προβληθεί το Σάββατο 28/02 και ώρα 18.00 στην αίθουσα του δήμου Σμύρνης & Κωνσταντινουπόλεως (φωτογραφικό εργαστήρι Κοζάνης).

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015 09:01