Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2015 11:09

«1ος Περιφερειακός Διαγωνισμός Δυτικής Μακεδονίας στην Εκπαιδευτική Ρομποτική Lego WeDo»

Το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Κοζάνης σε συνεργασία με το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστήμιου Δυτικής Μακεδονίας

και με τη μη κερδοσκοπική εταιρεία WRO Hellas, διοργανώνει τον 1ο Περιφερειακό Διαγωνισμό Ρομποτικής με τη συμμετοχή εκπαιδευτικών και μαθητών των δημοτικών σχολείων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Ο διαγωνισμός, ο οποίος πραγματοποιείται στα πλαίσια του 1ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής με τίτλο «Η Δική μου Πόλη», δίνει τη δυνατότητα σε εκπαιδευτικούς και μαθητές να έλθουν σε επαφή με τον κόσμο της εκπαιδευτικής ρομποτικής. Στο διαγωνισμό έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή 14 ομάδες μαθητών δημοτικών σχολείων της περιφέρειάς μας.
Ο διαγωνισμός τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Πολιτισμού και Θρησκευμάτων και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Π.Ε. & Δ.Ε. Δυτικής Μακεδονίας.
Χορηγοί για την πραγματοποίησή του διαγωνισμού είναι η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και ο Δήμος Κοζάνης.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Μαρτίου, στην Κοζάνη, στο σχολικό συγκρότημα επί της οδού Κ. Καραμανλή 26, όπου εδρεύει το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Κοζάνης.
Το πρόγραμμα του διαγωνισμού είναι:
9:30-10:00 Εγγραφή ομάδων
10:00-12:45 Πραγματοποίηση διαγωνισμού - Αξιολόγηση κατασκευών
12:45-13:15 Απονομή βραβείων- Χαιρετισμοί
Παράλληλα με το διαγωνισμό θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση –workshop ρομποτικών κατασκευών από μαθητές του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Κοζάνης και 1ου ΕΠΑΛ Αμυνταίου καθώς και από φοιτητές του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστήμιου Δυτικής Μακεδονίας.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2015 11:14