Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 18 Απριλίου 2015 10:48

Την Δευτέρα 20 Απριλίου η ημερίδα «Αγοράζοντας τα δικά μας προϊόντα,στηρίζουμε τον τόπο μας,στηρίζουμε την Ελλάδα»

Ημερίδα συνδιοργανώνει το Επιμελητήριο Κοζάνης, η Ομοσπονδία Επαγγελματο-Βιοτεχνών Ν. Κοζάνης και το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτή Δυτικής Μακεδονίας (ΚΕ.Π.ΚΑ.),

σε συνεργασία με τη Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών-Βιοτεχνών-Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ) και το κίνημα Πολιτών «Καταναλώνουμε ό,τι Παράγουμε», τη Δευτέρα 20 Απριλίου 2015 και ώρα 19:00, στην αίθουσα Συνεδριάσεων της πρώην Νομαρχίας, με θέμα:
«Αγοράζοντας τα δικά μας προϊόντα,στηρίζουμε τον τόπο μας, στηρίζουμε την Ελλάδα»
Στην Ημερίδα θα καταδειχθεί η ανάγκη και οι λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να προτιμούμε τα Ελληνικά προϊόντα, στηρίζοντας τις ντόπιες παραγωγές, τους αγρότες, τους βιοτέχνες και τις επιχειρήσεις.
Στόχος, ακόμα, είναι να ευαισθητοποιηθούν και να ενωθούν οι δυνάμεις της τοπικής κοινωνίας προς την κατεύθυνση της στήριξης των τοπικών και εν γένει των Ελληνικών προϊόντων, τα οποία μπορούν με αξιώσεις να σταθούν στις τοπικές και περιφερειακές αγορές και γιατί όχι και στις διεθνείς.
Πριν την έναρξη της Ημερίδας και ώρα 16:00 θα προηγηθεί συνάντηση του Προέδρου της ΓΣΒΕΕ, κ. Γιώργου Καββαθά, με τη Διοίκηση και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κοζάνης, κ. Κώστα Κυριακίδη, καθώς και με του Προέδρους και τα Μέλη των Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Επαγγελματο-Βιοτεχνών Ν. Κοζάνης και των πρωτοβάθμιων βιοτεχνικών και επαγγελματικών Σωματείων και Συνδέσμων της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου, προκειμένου να συζητηθεί η τρέχουσα οικονομική κατάσταση και θέματα σχετικά με την αντιμετώπιση των προβλημάτων που συρρικνώνουν την επιχειρηματικότητα στη χώρα μας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ:

19:00 : Προσέλευση κοινού
19:15 : Χαιρετισμοί
19:30: Παρουσίαση του Κινήματος Πολιτών «Καταναλώνουμε ό,τι Παράγουμε» από την κα Στέλλα Τσιάμη, Νομικό, μέλος του Δ.Σ. του Κινήματος
19:45 : Εισήγηση του Προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Γιώργου Καββαθά με θέμα: « Η στήριξη της Ελληνικής Παραγωγής και Επιχειρηματικότητας παράγοντας για την έξοδο από την κρίση»
20:00 : Εισήγηση του Προέδρου του ΚΕΠΚΑ Δυτικής Μακεδονίας και Δικηγόρου, κ. Γιάννη Θεοφύλακτου, με θέμα: « Κατανάλωση και Τοπικότητα»
20:15: Εισήγηση του Επίκουρου Καθηγητή Οικονομικού Τμήματος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Γρηγόρη Ζαρωτιάδη, με θέμα: «Η σημασία και η προοπτική της Ελληνικής Παραγωγής στο σύγχρονο διεθνές πλαίσιο».
20:30 : Ελεύθερος διάλογος με το κοινό - Συμπεράσματα.
21:00: Λήξη Εκδήλωσης
Η Είσοδος για το Κοινό είναι ελεύθερη.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 18 Απριλίου 2015 10:49