Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 28 Μαϊος 2015 10:04

ΜΕΡΕΣ ΘΕΑΤΡΟΥ: "Τα παπούτσια του βαρύτονου" του Δημήτρη Μπασλάμ, την Πέμπτη 28 και την Παρασκευή 29 Μαΐου στην Αίθουσα Τέχνης του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης

Η παράσταση "Τα παπούτσια του βαρύτονου" του Δημήτρη Μπασλάμ από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κέρκυρας παρουσιάζεται την Πέμπτη 28 και την Παρασκευή 29 Μαΐου στην Αίθουσα Τέχνης του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης στο πλαίσιο του φεστιβάλ “Μέρες Θεάτρου”.

Ο κύριος Χαρίτονος ήταν βαρύτονος, όχι μάγειρας, ράφτης, μπάτλερ, επιπλοποιός αλλά, ένας καλοστεκούμενος, ευγενικός και πάντοτε καλοντυμένος βαρύτονος. Η εμμονή του με μία νότα, το κόντρα Λα, του προκαλεί άγχος. Το άγχος του εν συνεχεία ιδρώτα και αλυσιδωτά φούσκωμα των ποδιών, κάτι που αν μη τι άλλο δεν περνάει απαρατήρητο. Αυτό αναγκάζει τον κύριο Χαρίτονο να επισκέπτεται πολύ συχνά τον υποδηματοποιό του, τον κύριο Λαυρέντη, ώστε να παραγγέλνει όλο και μεγαλύτερο μέγεθος παπουτσιών. Τα μαύρα λουστρίνια νούμερο 44, που φορά στην πρώτη πρόβα, αντικαθίστανται διαδοχικά και καταλήγουν την ημέρα της πρεμιέρας στο εκπληκτικό νούμερο 69. Κανένας και τίποτα δεν μπορεί να ηρεμήσει και να χαλαρώσει τον κύριο Χαρίτονο… Μια παράσταση όπου η κίνηση, η μουσική και ο λόγος μπλέκονται μοναδικά, αναδεικνύοντας μια πάλλουσα θεατρικότητα.

Για θεατές κάθε ηλικίας

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Σωτηρίου, Δημήτρης Μπασλάμ

Χορογραφία: Δημήτρης Σωτηρίου

Μουσική-ηχητικός σχεδιασμός: Δημήτρης Μπασλάμ

Φωτισμοί: Μαρία Λαζαρίδου, Δήμητρα Αλουτζανιδου

Κοστούμια: Νίκος Δάλλας

Παίζουν: Γιώργος Νικόπουλος, Δημήτρης Πολίτης

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 28 Μαϊος 2015 10:09