Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2015 09:28

Velvita live: ''Η μεγάλη συναυλία με τον Μίλτο Πασχαλίδη στο Αλσος Βελβεντού''

Ο Μορφωτικός Όμιλος Βελβεντού διοργανώνει το Velvita Live και σας προσκαλεί να ζήσουμε παρέα, στον πανέμορφο χώρο του Άλσους Βελβεντού, την ωραιότερη μουσική βραδιά αυτού του καλοκαιριού.

Καλεσμένος μας ο Μίλτος Πασχαλίδης που θα κάνει στάση στο Βελβεντό, στη μεγάλη επετειακή και εορταστική περιοδεία αυτού του καλοκαιριού.
Για μαθηματικός ξεκίνησε αλλά τελικά τον κέρδισε η μουσική για τα καλά και έτσι φέτος ο Μίλτος Πασχαλίδης συμπληρώνει αισίως 20 συνεχή χρόνια προσωπικής δισκογραφίας.
Η σκηνή θα μεταμορφωθεί σε ένα μεγάλο μπαλκόνι, για να χωρέσει νότες και λόγια από τα τραγούδια αυτής της εισκοσαετίας.
Αυτό που φέρνει μαζί της η πρώτη εικοσαετία είναι μια σειρά από σπουδαίες μπαλάντες- κάποιες πιο ηλεκτρισμένες- μερικά δυνατά λαϊκά, που εξέφρασαν το μη προφανές και τίτλοι που αποτέλεσαν την μουσική υπόκρουση μιας μεθυσμένης πορείας: Η μόνη μου πατρίδα είναι ο χρόνος, Κακές συνήθειες, Στα είπα όλα, Τα μπλουζ της άγριας νιότης, Ηράκλειο – Καλαμάτα, Απουσία, Σου τηλεφωνώ, Βυθισμένες άγκυρες.
Αν η «μόνη πατρίδα είναι ο χρόνος», αυτή η συναυλία είναι η επιστροφή σ'αυτή την πατρίδα και μια βόλτα στις πιο όμορφες γωνιές της, στα πιο συγκινητικά παράθυρα της.
Συμμετέχουν: Μιρέλα Πάχου – πιάνο, ακορντεόν, τραγούδι, Δημήτρης Σινογιάννης – ηλ. κιθάρα, Πάρις Περυσινάκης – λύρα, Δημήτρης Μουτάφης – μπάσο, Ηλίας Δουμάνης – τύμπανα.
Ηχοληψία: Νίκος Λαγός, Πασχάλης Κολέντσης
Φωτισμοί: Μανώλης Μπράτσης

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Άλσος Βελβεντού (Κτήμα Γκουλιώτη) που βρίσκεται στην περιφερειακή οδό του Βελβεντού.

Ώρα Έναρξης: 09:30 μ.μ.

Εισιτήρια:
Προπώληση 10 € Ταμείο: 12 €
Ανέργων & μαθητών 12-18 ετών 8 €
Παιδιά μέχρι 12 ετών δωρεάν

Εισιτήρια προπωλούνται στο γραφείο του Μορφωτικού Ομίλου καθημερινά τις ώρες λειτουργίας (09:30 π.μ. – 11:30 π.μ. & 05:30 – 09:30 μ.μ.), στην Έκθεση Βιβλίου του ΜΟΒ που λειτουργεί καθημερινά από τις 08:00 μ.μ. στην Οδό Ειρήνης & Φιλίας (ανάμεσα από τη σχολή οδηγών και το ζαχαροπλαστείο), στα Σέρβια στο Ζαχαροπλαστείο Τιάκος και στην Κοζάνη στο κατάστημα Τουλούμπες Ζανδέ.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2015 09:33