Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2015 12:10

«Τριήμερη γιορτή αλληλεγγύης» διοργανώνει ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης

Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος με εργαλεία τη μουσική και το θέατρο, διοργανώνει ένα ιδιαίτερο, κοινωνικό, ξεχωριστό τριήμερο και προσκαλεί

τους φίλους της τέχνης του θεάτρου, της μουσικής αλλά και τους μικρούς καλούς του φίλους σε παράσταση θεάτρου σκιών, με στόχο τη στήριξη του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου, που θα «υιοθετήσει» 40 οικογένειες που χρειάζονται την υποστήριξη μας.

Η τριήμερη γιορτή αλληλεγγύης ξεκινά τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 9:30 το βράδυ, με έναν εξαιρετικό θεατρικό μονόλογο του Γερμανού συγγραφέα Χάινριχ Φον Κλάιστ, με το έργο «Κόλχαας» και το Νίκο Αλεξίου σε μια ανεπανάληπτη ερμηνεία.
Η είσοδος για όλους είναι ελεύθερη με την υποχρέωση να φέρουμε μαζί μας τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη υγιεινής.

Η δεύτερη μέρα του τριημέρου, Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 9:30 το βράδυ, είναι μουσική και έχει τίτλο «Μουσική ... διαίτης». Πρόκειται για γνωστούς και αξιόλογους ντόπιους μουσικούς, της ομάδας των «Οχληρών» που προσφέρθηκαν να μας χαρίσουν μια δροσερή μουσική παράσταση με κορμό τραγούδια από τον παγκόσμιο και ελληνικό κινηματογράφο, με στοιχεία stand up comedy, και είναι η Κωνσταντίνα Τεντόγλου και ο Γιώργος Κοντορίκος στο τραγούδι, με το Γιώργο Τζούκα να τους συνοδεύει στο πιάνο.
Κι εδώ ισχύει η ελεύθερη είσοδος με τη απαραίτητη προσκόμιση τροφίμων μακράς διάρκειας και ειδών υγιεινής.

Τέλος την τρίτη μέρα, Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 8:30 το βράδυ, σειρά έχουν οι μικροί καλοί μας φίλοι για να τους πούμε καλή σχολική χρονιά και να τους προσφέρουμε μια εξαιρετική παράσταση θεάτρου σκιών του Γιάννη Νταγιάκου, με το έργο «Ο θρίαμβος του Καραγκιόζη».
Κι εδώ η είσοδος για τους μικρούς μας φίλους είναι ελεύθερη, θα πρέπει όμως να φροντίσουν από πριν να φέρουν σχολικά είδη, όπως τετράδια, μολύβια κ.α. για να τα προσφέρουμε σε παιδιά που ξεκινούν κι αυτά τη σχολική τους χρονιά και χρειάζονται τη βοήθεια όλων μας.
Χορηγοί παράστασης θεάτρου σκιών:
• «ΠΕΛΑΡΓΟΣ» ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΒΡΕΦΙΚΩΝ-ΠΑΙΔΙΚΩΝ
• ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ «ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗ»-ΡΑΝΙΑ ΧΑΤΖΗΜΑΝΩΛΗ

Καλούμε όλες και όλους να είναι παρόντες σ' αυτό το τριήμερο – προσκλητήριο ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και πολιτισμού.

Στην «Αυλή των ασμάτων και των θεαμάτων», στην κερασιά από κάτω.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2015 12:14