Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015 10:35

Εκδήλωση για την Νεανική & Γυναικεία Επιχειρηματικότητα στην Καστοριά

Νεανική και Γυναικεία Επιχειρηματικότητα: Ευκαιρίες, Νέες Τεχνολογίες και Χρηματοδοτικά Εργαλεία

Τι είδους είναι τα σύγχρονα χρηματοδοτικά εργαλεία που μπορούν να ενισχύσουν μια νέα επιχείρηση;

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της Νεανικής και Γυναικείας επιχειρηματικότητας που τις κάνουν να ξεχωρίζουν; Ποιες νέες ευκαιρίες δίνουν τα Περιφερειακά Προγράμματα για τους ενδιαφερόμενους για «επιχειρείν» στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας; Τι μπορούμε να μάθουμε από πετυχημένα παραδείγματα γυναικών και νέων επιχειρηματιών που επιμένουν επιχειρηματικά εν μέσω μιας δυσχερούς οικονομικής πραγματικότητας;

Αυτό είναι το θέμα της εκδήλωσης που διοργανώνει το Τμήμα Μακεδονίας του Τομέα Ανάπτυξης Γυναικών Μάνατζερ και Επιχειρηματιών (ΤΟΓΜΕ) της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), σε συνεργασία με τo ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015, στην Καστοριά, στις 18:00, στο Αμφιθέατρο του ΤΕΙ.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης, η κ. Κατερίνα Σαρρή, Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Μακεδονίας, η κ. Ελπίδα Σαμαρά, Επιστημονική Συνεργάτης Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας, ο κ. Αρίστος Δοξιάδης, Openfund, η κ. Αθηνά Νουσιοπούλου, Venture Garden και η κ. Αμαλία Κούσκουρα, Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας & Εμπορίου Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, θα αναδείξουν σύγχρονους τρόπους και ευκαιρίες χρηματοδότησης νεοφυών αλλά και υπαρχουσών επιχειρήσεων.

Στο δεύτερο μέρος, γυναίκες και νέοι επιχειρηματίες που «επιχειρούν», όπως η κ. Χαρά Κουτάλου, Matrix – AGRENIO, ο κ. Αθανάσιος Μπαγκατζούνης, Μάρκος Μπαγκατζούνης & Υιοί Α.Ε.Β.Ε. – El Greco Natural Herbs & Teas, η κ. Χριστίνα Δηματάτη, MyYoghurt, ο κ.Θωμάς Μόσχος, Θωμάς Μόσχος Τυροκομικά και ο κ. Πέτρος Κούστας, Ξηραντήριο Γουνοδερμάτων, θα μιλήσουν για την ιδέα τους και πώς την υλοποιήσανε, τα εμπόδια και τις προκλήσεις που αντιμετωπίσανε, άλλα και το όραμά τους για το μέλλον.

Την οργανωτική επιτροπή της εκδήλωσης αποτελούν οι κυρίες Εύη Κατσάνου και Μαρία Σχοινάαπό τον ΤΟΓΜΕ και οι καθηγητές Ευάγγελος Σίσκος από το ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας στην Καστοριά και Ιωάννης Μπακούρος από το Πανεπιστήμιο Δυτ. Μακεδονίας. Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη με προαπαιτούμενη τη δήλωση συμμετοχής.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015 10:47