Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 22 Απριλίου 2016 15:50

H Ανοιξιάτικη Ανθοκομική Έκθεση & Ειδών Κήπου, στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης!

Πρόσκληση στην γιορτή Λουλουδιών!

Το Επιμελητήριο και το Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης, προσκαλούν τους επαγγελματίες Ανθοκομίας και Οπωροκηπευτικών Φυτών καθώς και τους σχετικούς με την

Επίπλωση,  την Διακόσμηση Εξωτερικών Χώρων , των Μηχανημάτων Κηποτεχνίας και τωνoutdoor εξορμήσεων, να Δηλώσουν τη Συμμετοχή τους στην Έκθεση, που ανοίγει τις Πύλες από 18 έως 22 Μαΐου 2016, στις εκθεσιακές εγκαταστάσεις του Φορέα.

 

Στον καλαίσθητο και άνετο χώρο  του Εκθεσιακού Κέντρου,προσκαλούμε τους σχετικούς επαγγελματίες, να λάβουν μέρος στην Έκθεση και με χαμηλό κόστος, να συμβάλουν στη δημιουργία ενός εμπορικού και εορταστικού περιβάλλοντος για το κοινό της περιοχής μας.

 

Όπως πάντα, στις Εκθέσεις του Φορέα είναι ευπρόσδεκτες επιχειρήσεις παραγωγής Τοπικών Προϊόντων, εμπορίας Βιβλίων και Χειροτεχνικών Προϊόντων.

 

Το ενδιαφέρον τους για τη Συμμετοχή τους οι επαγγελματίες μπορούν να το Δηλώσουν μέχρι και τις 10 Μαΐου 2016, στα Γραφεία του Εκθεσιακού Κέντρου, στα Κοίλα Κοζάνης από όπου μπορούν να πάρουν και περισσότερες πληροφορίες ή σχετικές διευκρινήσεις. Δευτέρα – Παρασκευή: 8:30 – 14:30

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2461045977 – 78, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 22 Απριλίου 2016 15:52