Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2016 16:46

Εορταστικές εκδηλώσεις και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το Δεκαπενταύγουστο στη Σιάτιστα

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εορταστικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου

στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Μικροκάστρου
και στη Σιάτιστα την Κυριακή 14 και την Δευτέρα 15 Αυγούστου.

 

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α

 

Κυριακή 14  ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  2016

Προετοιμασία των καβαλάρηδων για το έθιμο της Παναγίας

Εσπερινός στην Ι.Μ. Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Μικρόκαστρο

Πανηγύρι στο Μικρόκαστρο

Παραδοσιακό γλέντι στη Σιάτιστα

 

Δευτέρα  15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016

Θεία Λειτουργία στην Ι.Μ. Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Μικρόκαστρο

Περιφορά Εικόνας Θεοτόκου

Προσκύνημα στην Παναγία από τους καβαλάρηδες

13:30 μ.μ.   Υποδοχή των καβαλάρηδων στην Πλατεία Χώρας

Παραδοσιακό γλέντι στη Σιάτιστα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου και κατόπιν συνεννοήσεως με τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Σιάτιστας, όσον αφορά τη ρύθμιση της κυκλοφορίας των οχημάτων στην πόλη της Σιάτιστας το τετραήμερο του Δεκαπενταύγουστου, 12,13,14 και 15 Αυγούστου, για την αποφυγή ατυχημάτων, κυκλοφοριακής συμφόρησης και για την ομαλή διεξαγωγή του εθίμου των καβαλάρηδων, θα ληφθούν τα παρακάτω μέτρα:

  1. Απαγορεύεται η στάθμευση των οχημάτων, κατά μήκος του κεντρικού δρόμου της Σιάτιστας, και από τις δύο πλευρές του δρόμου, τις ημέρες Παρασκευή 12, Σάββατο 13 και  Κυριακή 14 Αυγούστου , τις βραδινές ώρες, από τις 19:00 και μετά, από το αρτοποιείο Ώττα (απέναντι από το πρώην κατάστημα της Εμπορικής Τράπεζας) έως και τον Άγιο Δημήτριο.
  2. Απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων το βράδυ της 14ης Αυγούστου, ημέρα Κυριακή, από τις 20:00 και μετά, από το ξενοδοχείο ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ έως και τον Άγιο Δημήτριο, εκτός από τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ. Η κυκλοφορία θα γίνεται μέσω του περιφερειακού δρόμου, προς αποφυγή κυκλοφοριακής συμφόρησης και τυχόν ατυχημάτων , λόγω του γεγονότος ότι οι παρέες των καβαλάρηδων θα κάνουν την καθιερωμένη βόλτα τους στη Σιάτιστα.
  3. Ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, απαγορεύεται η στάθμευση και η κυκλοφορία των οχημάτων στον κεντρικό δρόμο της Σιάτιστας, την ώρα διεξαγωγής της παρέλασης των καβαλάρηδων,  από την περιοχή Αγίου Αθανασίου και έως και τον Άγιο Δημήτριο, από τις 13:00 και έως ότου ολοκληρωθεί η παρέλαση.  
  4. Εφιστούμε την προσοχή του κόσμου και των καβαλάρηδων , να είναι προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους στην πόλη για την αποφυγή ατυχημάτων.
  5. Παρακαλούμε για τη συνεργασία όλων για την ομαλή διεξαγωγή του εθίμου και τον λαμπρό εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου .

Ευχόμαστε σε όλους καλό Δεκαπενταύγουστο

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2016 16:52