Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016 11:58

Το θέατρο αγαπάει τη διαφορετικότητα και γίνεται τόπος συνάντησης για όλους

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης ξεκινά για δεύτερη χρονιά το θεατρικό εργαστήρι που αγκαλιάζει παιδιά με νοητικές, κινητικές ή άλλες δυσκολίες και

παρέχει σε όλους αδιακρίτως το δικαίωμα στη δημιουργία και την έκφραση. Το θέατρο γίνεται τόπος συνάντησης και γιορτής της διαφορετικότητας. Πιστεύουμε πως οι καλλιτεχνικές και θεατρικές αυτές δράσεις (εργαστήρια), και οι τέχνες γενικά οδηγούν σε ολιστική ανάπτυξη της προσωπικότητας, εξελλίσσουν τις ατομικές δεξιότητες, επενδύουν στη φιλία και στην κοινωνικότητα.

Μέσα από την αναζήτηση της ανθρώπινης αυτής συνάντησης επιχειρείται η επανένταξη και η συμβίωση. Η γλώσσα του σώματος, η φωνή, η μουσική, το θέατρο μπορούν να γίνουν φορείς επικοινωνίας, συνομιλίας, ανταλλαγής και ανάπτυξης των σχέσεων μεταξυ των ανθρώπων πέρα απο φραγμούς μέσα σε μια καλλιτεχνική διαδικασία.
Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης έχει τη δυνατότητα να ανοίξει ένα δρόμο ώστε να έρθουμε πιο κοντά ο ένας στον άλλο. Για ένα ομορφότερο αύριο για τα παιδιά και τις οικογένειές τους. Άλλωστε η τέχνη έχει τη δύναμη να μειώνει την απόσταση του μεταξύ μας χώρου.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ΔΩΡΕΑΝ
ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ: Αναστασία Βαβλιάρα, Μέλπω Βασιλικού, Μαρία Κολτσίδα, Ευριδίκη Μαγουλοπούλου

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016 12:07