Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2016 10:58

Ημερίδα για τα συστήματα Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών, του ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας, της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Π.Δ.Μ. και της εταιρείας ΑΡΑΤΟΣ»

 Το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών και Βιομηχανικού Σχεδιασμού T.E. του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας  σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

και την εταιρεία ΑΡΑΤΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ Α.Ε. , διοργανώνουν το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου και ώρα 10:00 π.μ.  στο Μεγάλο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος στην Κοζάνη, ημερίδα με θέμα: «Συστήματα Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών».

Εισηγήσεις

  • Στέργιος Μαρόπουλος, Πρόεδρος του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών και Βιομηχανικού Σχεδιασμού Τ.Ε., «Νέες Τεχνολογίες και Διαχείριση Καταστροφών»
  • Δρ Νικόλαος Μπογονικολός, Πρόεδρος της εταιρείας ΑΡΑΤΟΣ  ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ Α.Ε., «Χρήση Δορυφορικών Υπηρεσιών στην Πρόληψη και Διαχείριση Καταστροφών»
  • Ευάγγελος Καρατζάς, Ειδικός Δορυφορικών Συστημάτων της εταιρείας ΑΡΑΤΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ Α.Ε., «Συνδυασμός Δορυφορικών Εικόνων και Διαχείριση Προσωπικού και Στόλου Οχημάτων με Γεωεντοπισμό, ως ενιαία λύση»
  • Χριστίνα Καρβουνά, Υπεύθυνη GREENSSLM, «Προστασία περιβάλλοντος με χρήση δορυφορικών εφαρμογών- Εφαρμογή σε Φορείς Διαχείρισης Προστατευμένων Περιοχών»
  • Προβολή : Live Demo  του ADC

Συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ για το θέμα,  θα δοθεί την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 12μ. στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Ιδρύματος στην Κοζάνη.

 

Από το Τμήμα Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2016 11:08