Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016 12:45

Στο ΚαΦεΛαΦαμ η Μαρία Παπανικολάου και ο Βαγγέλης Μαραμής

Με μια αγκαλιά τραγούδια ταξιδεύουμε στον

κόσμο, να τα τραγουδήσουμε μαζί!
Τραγούδια που αγαπήσαμε και νοιώσαμε! Ένα
μουσικό κουτί γεμάτο ήχους και συναισθήματα, της
έντεχνης, λαϊκής και ρεμπέτικής μας κληρονομιάς.
Σκοπός μας να τραγουδήσουμε όλοι μαζί, ν'
ακούσουμε, να νοιώσουμε και να γίνουμε μια παρέα.
Το ακορντεόν, με το πλούσιο ηχόχρωμα, του
Βαγγέλη Μαραμή και η φωνή της Μαρίας
Παπανικολάου, είναι τα μαγικά μας εργαλεία. Θα
σας συντροφεύσουν αλλά και θα σας ταξιδέψουν
στην Ελλάδα του Τσιτσάνη, του Χιώτη, του
Χατζηδάκι, του Μάλαμα και άλλων ανθρώπων που
άφησαν τη μουσική τους πινελιά στις καρδιές μας!

Καλή μας ακρόαση!

Τετάρτη 14 Δεκέμβρη στις 21:00

Η Μαρία Παπανικολάου έχει γεννηθεί στη
Θεσσαλονίκη. Μεγαλώνοντας σε ένα οικογενειακό
περιβάλλον όπου η μουσική ήταν απαραίτητη και
αγαπημένη. Από τη Βυζαντινή στην Παραδοσιακή κι
από την Κλασσική στα Λαϊκά ακούσματα.
Σπουδές φωνητικής και κλασσικού πιάνου στο
Μακεδονικό Ωδείο και στη συνέχεια κλασσικής
κ ι θ ά ρ α ς κ α ι Ανωτ έ ρων Θεωρ η τ ι κών μ ε
διακεκριμένους καθηγητές. Παράλληλα φοίτησε στο
Θέατρο της 25ης Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη,
παρακολουθώντας μαθήματα υποκριτικής.
Επί επτά χρόνια συμμετείχε στις συναυλίες του Σ.
Μάλαμα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Έχει συνεργαστεί με σημάντικούς καλλιτέχνες
όπως: Μ. Ρασούλης, Ε. Τσαλιγοπούλου, Γ. Ζήκας, Β.
Αλαγιάνη, Κ. Καλδάρας, Active Member, Κ.
Μπραβάκης, Π. Δουρδουμπάκης, Κ. Μαγγίνας, Μ.
Σεβίλογλου, Αμανίτες κ.α.
Δισκογραφία
1995: ''ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ''- Πέτρου Δουρδουμπάκη (συμμετοχή)
1997: "ΣΑΝ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ" - Πέτρου Δουρδουμπάκη
(προσωπικός δίσκος)
1999: "7 ΖΩΕΣ" – Ανδριανή Ζαγκανά (προσωπικός δίσκος)
1996: "ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ" (φωνητικά)
2000: "Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ" - Σωκράτης Μάλαμας
(φωνητικά)
2001: "KRAMAHOPERATA II" – (συμμετοχή)
2001:Η ΑΓΓΑΛΙΑ ΤΗΣ ΜΥΡΣΙΝΗΣ - Κώστας Μπραβάκης
(συμμετοχή)
2000: ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΣΤΑΧΤΗΣ- Sadahzinia (συμμετοχή)
2004: "ΞΕΝΟΙ ΤΟΠΟΙ"- Πάνος Ράπτης (συμμετοχή)
2006: "SEVEN FOR A SECRET" - Κώστας Μαγγίνας
(συμμετοχή)
2005: "ΔΩΔΕΚΑ ΚΥΚΛΟΙ" - Κώστας Μπραβάκης (συμμετοχή

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016 12:49