Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 04 Αυγούστου 2017 08:44

Eντυπωσιακό ξεκίνημα για το 39ο RIVER PARTY


Το 39ο River Party, το μεγαλύτερο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ στην Ελλάδα ξεκίνησε δυναμικά χτες Τετάρτη, 2 Αυγούστου στέλνοντας "σήμα" από την καρδιά του Νεστορίου, το πιο ονειρεμένο μέρος της Βόρειας Ελλάδας, δίπλα στο ποτάμι!


Πρώτη ημέρα λοιπόν, γεμάτη συναυλίες, διασκέδαση, πολλά happenings και χιλιάδες κατασκηνωτές που είχαν ήδη πάρει τις θέσεις τους απο την 1η Αυγούστου στον Παράδεισο, στην Χαβάη, στο Ινδιάνικο Χωριό και στη Ζούγκλα, ολες τις ζώνες κατασκήνωσης του River Party!
 
To σύνθημα έναρξης για τις συναυλίες δόθηκε στις 16.30 από το Into The Jungle Stage με νεανικές μπάντες που είχαν πάρει μέρος στον διαγωνισμό του River Party ενώ ακολούθησαν οι RIVERBED και οι ΦΙΛΜ ΝΟΥΑΡ "ζεσταίνοντας" το κοινό του φεστιβάλ από νωρίς το απόγευμα.
Στις 18.00 όλοι μεταφέρθηκαν στο μέρος όπου έχει στηθεί το Forest Stage για να δουν τον Τζαμάλ, τον Ιratus και τους Γάλλους TAIWAN MC. Η συμμετοχή του κοινού ήταν ενθουσιώδης και έδειξε οτι η βραδιά που θα ακολουθούσε θα ήταν συναρπαστική.

Τα πυροτεχνήματα που παραδοσιακά πλέον κάθε χρόνο σηματοδοτούν την έναρξη του φεστιβάλ έδωσαν το σύνθημα για να μεταφερθεί ο κόσμος στην κεντρική σκηνή του River Party. Ο ουρανός γέμισε χρώματα και η γιορτή άναψε για τα καλά. Στις 21.30 ακριβώς ανέβηκαν στην σκηνή του Riverside Stage οι heavy rockers 1000MODS, μία από τις πιο ενδιαφέρουσες μπάντες ψυχεδελικού ροκ της χώρας. Η σκηνή δίπλα στο ποτάμι γέμισε "βρώμικα" riffs, απλωμένα σε ψυχεδελικά ηχοτόπια και grungομένα φωνητικά που έδιναν το ρυθμό. Οι χιλιάδες fans που είχαν συγκεντρωθεί εκεί για να δουν τα δύο μεγάλα ονόματα της πρώτης ημέρας του RIVER PARTY, περιπλανήθηκαν στο "σύμπαν" των 1000mods και όταν αυτοί άφησαν τη σκηνή, ήρθε η στιγμή για την headline εμφάνιση της πρώτης βραδιάς. Οι Planet Of Zeus ανέβηκαν στη σκηνή στις 23.30 ακριβώς και τότε η θερμοκρασία στο River Party εκτινάχθηκε. Η μπάντα που έφερε την αθηναϊκή σκηνή του σκληρού ήχου στα ευρωπαϊκά venues, έδωσε στο River Party μια μεγαλειώδη συναυλία. Το κοινό τους αποθέωσε.90 λεπτά γεμάτα ενέργεια μπροστά στο εκστασιασμένο κοινό του φεστιβάλ που δε σταμάτησε λεπτό να τραγουδάει. Άρτιες εκτελέσεις και μοναδική performance από την μεγαλύτερη ελληνική ροκ μπάντα.
Η πρώτη ημέρα του φεστιβάλ έκλεισε με ξέφρενο χορό και πάρτυ μέχρι τα ξημερώματα της επόμενης στο Tequilla Stage με τις επιλογές του Teddy O.


Το 39ο River Party διανύει ήδη την δεύτερη μέρα του και υποδέχεται ακόμα περισσότερο κόσμο από όλη την Ελλάδα. Ένα φεστιβάλ στο οποίο χτυπά η καρδιά της μουσικής και που η διασκέδαση ξεπερνάει τη φαντασία!
Ζήστε κι εσείς την απόλυτη φεστιβαλική εμπειρία σε έναν επίγειο, καλά κρυμμένο παράδεισο, στο Νεστόριο της Καστοριάς!

Το μεγαλύτερο πάρτυ του καλοκαιριού, στο πιο μαγευτικό τοπίο με το πιο δυναμικό κοινό συμβαίνει τώρα, εδώ, στο River Party!

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 04 Αυγούστου 2017 08:48