Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2017 09:23

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΝΟ.Δ.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Ν. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ & Σ. ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ

Δεδομένης της επίσκεψης και ομιλίας του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Κυριάκου ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ στην προσεχή 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, προγραμματίζονται επισκέψεις κλιμακίων Βουλευτών και τοπικών στελεχών του Κόμματος, σε παραγωγικές μονάδες των νομών της Βόρειας Ελλάδας.
Στο πλαίσιο αυτό, η ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης διοργανώνει το ΣΑΒΒΑΤΟ 9 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 7:30μ.μ., στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Δ. Μακεδονίας – πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Κοζάνης (οδός Δημοκρατίας 27, Κοζάνη) εκδήλωση με θέμα: «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ, ΣΕ ΣΥΝΑΦΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ».
Κύριοι ομιλητές θα είναι, ο Βουλευτής Καβάλας και Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρώπινων Δικαιωμάτων της Ν.Δ., κ. Νίκος ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ,καθώς και ο Βουλευτής Εύβοιας, Αναπληρωτής Τομεάρχης Εξωτερικών του Κόμματος, κ. Σίμος ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ.
Η πρόσκληση είναι ανοικτή σε όλους τους πολίτες, προκειμένου να ενημερωθούν για την τραγική κατάσταση της εθνικής οικονομίας, ως αποτέλεσμα του καθημερινού λαϊκισμού και ανευθυνότητας της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αλλά και να περιγραφεί με αλήθεια και ειλικρίνεια το πλάνο της Ν.Δ., για την οριστική φυγή προς τα μπρος, με ρεαλιστικό σχεδιασμό και πρόγραμμα.
 
Για τη Ν.Δ. - ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης
Ο Πρόεδρος
 
Παντελής Καρακασίδης
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2017 09:28