Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2017 08:12

2nd FUR SHOPPING FESTIVAL 3-5 NOEMBRIOY 2017

To 2ο Fur Shopping Festival  θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Εκθεσιακού κέντρου Κέντρο Γούνας Δυτ. Μακεδονίας στην Καστοριά, από τις 3 έως 5 Νοεμβρίου 2017. Ενενήντα επτά εκθέτες,

εκ των οποίων οι 85

είναι γουνοποιητικές επιχειρήσεις από την Ελλάδα, ολοκληρώνουν τις προετοιμασίες των περιπτέρων τους, ενώ για πρώτη φορά θα λάβουν μέρος επιχειρήσεις του κλάδου από την Ουγγαρία, τη Ρωσία, την Γερμανία και την Ιταλία. Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης, στο  φετινό Φεστιβάλ γούνας «διπλασιάστηκαν οι ελληνικές συμμετοχές γουνοποιητικών επιχειρήσεων» πού σημαίνει ότι οι επιχειρηματίες εμπιστεύονται τον θεσμό του Φεστιβάλ που όπως όλα δείχνουν «θα καθιερωθεί ως ένα από τα μεγάλα οικονομικά γεγονότα που συμβαίνουν στο χώρο της Γούνας και θα λαμβάνουν χώρα στην Καστοριά».

Έχουν ήδη προγραμματιστεί δύο απευθείας πτήσεις τσάρτερ στο διεθνές αεροδρόμιο της Καστοριάς, μια προερχόμενη από την Μόσχα με 140 επιβάτες και επιχειρηματίες και μια από το Κίεβο με 94 επιβάτες και εμπορικούς επισκέπτες. Όπως ανέφερε στους δημοσιογράφους ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Αποστόλης Τσούκας γίνονται προσπάθειες προκειμένου να εξασφαλιστεί και μια τρίτη απευθείας πτήση τσάρτερ με 100 εμπορικούς επισκέπτες από την Μόσχα.

Το  2ο Fur Shopping Festival τοποθετείται ημερολογιακά  στην  έναρξη περιόδου της παγκόσμιας εμπορικής δραστηριότητας της γούνας και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης, σημείωσε ότι «οι επιχειρηματίες του κλάδου μας, έχουν καταλάβει τη φιλοσοφία και το νόημα αυτών των κινήσεων». Η φετινή διοργάνωση,  συνέπεσε με το γεγονός ότι ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς εντάχθηκε στην Παγκόσμια Ένωση Εκθέσεων UFI, μια εξέλιξη που κατατάσσει, με την επίσημη πιστοποίηση, τον Εκθεσιακό χώρο του Συνδέσμου στον παγκόσμιο χάρτη των Εκθέσεων

Το 2ο Fur Shopping Festival συνδιοργανώνεται με την ΔΕΘ – HELEXPO, φέρει την στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και με χορηγούς τα τέσσερα  μεγάλα  δημοπρατήρια  γούνας του κόσμου.

Οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις στην Καστοριά στο κλάδο της γούνας και στον τομέα τουρισμού προετοιμάζονται πυρετωδώς για να υποδεχθούν τους εκατοντάδες επισκέπτες που θα φθάσουν στην ακριτική πόλη.

πηγη:ΑΠΕ ΜΠΕ |Σ ΚΟΥΤΑΒΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ώρες λειτουργίας FUR SHOPPING FESTIVAL 10:00 – 17:00

 Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 16:00 – 18:00

Εκδήλωση με ζωντανή μουσική με την Κλάρα Μυροφορίδου στο LOUNGHE AREA του Κέντρου Γούνας Δυτικής Μακεδονίας

Σάββατο 4 Νοεμβρίου 16:00 – 18:00

Εκδήλωση με ζωντανή μουσική με τους Fortissimo στο LOUNGHE AREA του Κέντρου Γούνας Δυτικής Μακεδονίας

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2017 08:14