Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017 10:36

Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης - Κυριακάτικες Επαφές «Χριστούγεννα χωρίς άγχος; Γίνετε πάλι παιδιά!»

O Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης, σας προσκαλεί  στις «Κυριακάτικες Επαφές» του Δεκεμβρίου με θέμα «Χριστούγεννα χωρίς άγχος; Γίνετε πάλι παιδιά!»

Μην ανησυχείτε για το μέγεθος του χριστουγεννιάτικου δέντρου σας.

Στα μάτια των παιδιών φαίνεται μεγαλύτερο από δέκα μέτρα!

Λάρι Γουάιλντ

Το πνεύμα των Χριστουγέννων μπορεί να σας παρασύρει πίσω στην παιδική ηλικία και να σας αναζωογονήσει. Θυμηθείτε όλα όσα σας έκαναν, ως παιδί, να απολαμβάνετε και να ανυπομονείτε για τα Χριστούγεννα και εφαρμόστε τα.

Δεν χρειάζεται να μαγειρέψετε ολόκληρο δείπνο πέντε πιάτων όπως η μαμά σας, μπορείτε απλώς να φτιάξετε αν θέλετε τα αγαπημένα σας μελομακάρονα με την αλάνθαστη συνταγή της γιαγιάς.

Ακόμα, αν δεν μπορείτε να στολίσετε ολόκληρο δέντρο, μπορείτε απλώς να κρεμάσετε μια χριστουγεννιάτικη κάλτσα στο τζάκι και… πού ξέρετε, ίσως το πρωί της Πρωτοχρονιάς να τη βρείτε γεμάτη!

 

Την εισήγηση και παρουσίαση επιμελείται η ψυχοθεραπεύτρια Μαρίνα Βαμβακά.

Τσάι ή καφές συμπληρώνουν την ατμόσφαιρα της ζεστής και ανθρώπινης συνεύρεσης.

 

Λίγο πριν, στις 6 και λίγο μετά την εκδήλωση, θα «ανοίξει» στον ίδιο χώρο

το «Μαγαζάκι με τα γλυκίσματα», όπου ο καθένας και η καθεμιά θα μπορεί να προμηθευτεί εξαιρετικά σπιτικά γλυκίσματα, με σκοπό την ενίσχυση του κουμπαρά που σε λίγες μέρες θα ανοίξει για να προσφέρει έμπρακτη αλληλεγγύη με 120 δέματα, που θα δοθούν την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, σε οικογένειες για να εξασφαλιστεί το γιορτινό τους τραπέζι. Τα σπιτικά γλυκά θα προσφερθούν με πολύ αγάπη και μεράκι από γυναίκες μέλη και φίλες του συλλόγου.

 

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017, στις 7:00 το απόγευμα,

στο Στέκι του Συλλόγου (Γ. Αγόρα 6) Τηλ. επικοινωνίας: 6945292521

 

Το Δ.Σ.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017 10:39