Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 06 Ιουλίου 2018 14:29

Μουσικοί και σχήματα της πόλης στα φετινά 36α Λασσάνεια

Οι συναυλίες των 36ων Λασσανείων, που είχαν ακυρωθεί λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών και μετατέθηκαν σε νέες ημερομηνίες, θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

Κυριακή 8 Ιουλίου

Κεντρική Πλατεία Κοζάνης

Νατάσα Καραγιάννη & Γιάννης Παπαευαγγέλου

Οι "Χίλιες Φωνές" έχουν στόχο να τραγουδούν για να συνυπάρχουν με τις φωνές του κοινού τους και να τις πολλαπλασιάζουν, πάντα με γνώμονα την αγάπη για τη μουσική! Θα παρουσιάσουν τραγούδια έντεχνου ρεπερτορίου της ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής καθώς και τραγούδια από τη νέα τους δισκογραφική δουλειά "Χημεία". Μαζί τους οι εξαιρετικοί Αναστάσης Βουκυκλαράκης στα τύμπανα και Κωνσταντίνος Ζουζός στα πνευστά.

Τρίτη 10 Ιουλίου

Κεντρική Πλατεία Κοζάνης

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΙΑΡΑΜΠΗΣ «Πάμε πάλι από την αρχή»

Τόλης Νήρας-κιθάρα, Κώστας Κωστόπουλος-ηλεκτρική κιθάρα, Δημήτρης Κίτσιος-μπάσο, Αστέριος Αυλογιάρης-βιολί, Φώτης Βακουφτσής-κρουστά, Απόστολος Σιαραμπής-μπουζούκι, τραγούδι.

Σάββατο 14 Ιουλίου

ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΚΟΒΕΝΤΑΡΕΙΟΥ

SD POWER TRIO

O Σάκης Ντοβόλης έχει βρεθεί επί σκηνής με κορυφαίους Έλληνες καλλιτέχνες, όπως οι Ηλίας Ζάϊκος, Νίκος Ντουνούσης, Χρήστος Δάντης κ.α., αλλά και με τον θρύλο των Blues τον Αμερικανό Louisiana Red. Από το 2013, το SD PowerTrio, το οποίο απαρτίζουν ο Σάκης Ντοβόλης - κιθάρα, ο Φώτης Ντοβόλης – μπάσο και ο Νίκος Καλύβας – ντραμς, έχει παίξει συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό. Συμμετείχε ως headliner σε μεγάλα Ευρωπαϊκά Blues Festivals (Skopje International Blues Fest, Kosovska Mitrovica Jazz Fest), ενώ έχει ανοίξει συναυλίες για μεγάλους καλλιτέχνες (Gus G, Graham Bonnet, Blues Wire κ.α.). Από τον Μάιο του 2018 ο Σάκης ανήκει και επίσημα στην Αμερικάνικη δισκογραφική εταιρεία, Grooveyard Records, η οποία εδρεύει στην Νέα Υόρκη και εκπροσωπεί μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας Blues/Rock κοινότητας, όπως ο Lance Lopez, ο Philip Sayce, ο Greg Koch κ.α. Στις 23 Νοεμβρίου 2018 θα κυκλοφορήσει παγκόσμια το debut album του με τίτλο "Cross The Line".     

Ώρα έναρξης συναυλιών 21:00. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Ιουλίου 2018 14:31