Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018 16:08

Το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Κοζάνης

O Λευτέρηw Ιωαννίδης  για το πρόγραμμα των Χριστουγέννων

Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων των Χριστουγέννων είναι ανανεωμένο και εμπλουτισμένο με πολλές νέες εκδηλώσεις, που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες:  Συναυλίες, παραστάσεις, εκδηλώσεις για παιδιά και λαϊκά δρώμενα.

Ξεκινάμε με μία εντυπωσιακή εκδήλωση φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου: Με τη Μαρίνα Σάττι και τις Fones. Παρουσιάζει ο Stand up comedian Γιώργος Χατζηπαύλου. Εκείνη τη βραδιά θα απολαύσουμε, επίσης, ένα οπτικό υπερθέαμα στο κέντρο της πόλης, που θα σας εντυπωσιάσει όλους. Θα γίνουν προβολές πάνω σε προσόψεις κεντρικών κτιρίων. Η τεχνική αυτή λέγεται 3d video mapping και είναι μία μέθοδος με την οποία ένα τριών διαστάσεων video μεταφέρεται  και προβάλλεται σε ένα επίπεδο δύο διαστάσεων.  Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και κάνει ολόκληρα κτήρια να αλλάζουν σχήματα και χρώματα!

Θα υπάρξουν και άλλες εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους! Ακολουθεί Λευκή νύχτα σε συνεργασία με τον Εμπορικό σύλλογο Κοζάνης.

Επίκεντρο τα παιδιά, που είναι και οι πρωταγωνιστές των ημερών - Πλούσιες δράσεις για παιδιά

Αυτά τα Χριστούγεννα ο Δήμος είναι κοντά στην Τρίτη ηλικία, με μία μεγάλη εκδήλωση που διοργανώνει για τους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας

Διαμορφώθηκε ένα ενιαίο πρόγραμμα του Δήμου Κοζάνης, πλούσιο και με ποικιλία δράσεων, στο οποίο να συμμετέχουν πολλές δομές του δήμου.

 Θέλουμε να αναδείξουμε ως τόπο εκδηλώσεων το κέντρο της πόλης, να στηρίξουμε τον εμπορικό μας ιστό.

Πραγματοποιούμε πολλές δράσεις και σε τοπικές κοινότητες, σε συνεργασία με τους τοπικούς συλλόγους.

Στην διοργάνωση των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων έχουμε τη συνεργασία του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης, τους δημοτικούς και ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς, το δημοτικό ωδείο, τα ιδιωτικά κέντρα απασχόλησης παιδιών, συλλόγους και φορείς της περιοχής, αλλά και τη συμβολή καλλιτεχνών και πολλών ανθρώπων του τόπου μας μεμονωμένα. Όλοι όσοι σας ανέφερα, ανιδιοτελώς και με μεγάλη προθυμία, συμμετέχουν στις εκδηλώσεις  και θέλω να τους ευχαριστήσω θερμά γι’ αυτό.

Φέτος ενισχύσαμε το στολισμό στην πόλη και σε ορισμένες μεγάλες κοινότητες, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας. Θα ανάψουμε δέντρο στην Αιανή και τον Κρόκο, σε δύο όμορφες εκδηλώσεις. Και στόχος είναι να επεκταθούμε σε όλο το δήμο Κοζάνης την επόμενη χρονιά.

Όλα όσα προγραμματίσαμε και θα υλοποιήσουμε δεν θα ήταν δυνατό να συμβούν χωρίς τη βοήθεια των χορηγών μας. Ο Δήμος Κοζάνης από τον προϋπολογισμό του, και συνεπώς από τα λεφτά των δημοτών, θα ξοδέψει για τα φετινά Χριστούγεννα 10.000 ευρώ για τις δράσεις (5.000 Δήμος και 5.000 ΟΑΠΝ).

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους χορηγούς μας ΕΛΠΕ, EGNATIA AVIATΙΟN, Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, COSMOTE, ΕΔΑΔΥΜ, ΔΙΑΔΥΜΑ, DADA, ΔΕΗ, TEO STORES ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ και ΤΕΧΝΟΜΠΕΤΟΝ. Τους ευχαριστούμε που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και έδειξαν εμπιστοσύνη στον εορταστικό μας σχεδιασμό.

Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις υπηρεσίες του Δήμου που ενεπλάκησαν στον σχεδιασμό και τους εργαζόμενους στο Δήμο

Καλούμε όλους τους πολίτες να αγκαλιάσουν  τις εκδηλώσεις των Χριστουγέννων. Θέλουμε την παρουσία και τη συμμετοχή όλων. Ελάτε να περάσουμε μαζί όμορφα Χριστούγεννα!

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018 16:12