Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019 14:29

Συναυλία με το Νίκο Χαλβατζή στην Εναλλακτική Σκηνή ΔηΠε Θεάτρου Κοζάνης

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Δύο χρόνια μετά την τελευταία του εμφάνιση στην Κοζάνη και λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου του δίσκου, ο Νίκος Χαλβατζής επανέρχεται, ανεβαίνοντας στην εναλλακτική σκηνή του Δη.Πε.Θεάτρου Κοζάνης

την Δευτέρα 25 Μαρτίου, στις 9.00μμ, ώστε να μας παρασύρει στο ιδιαίτερο, ατμοσφαιρικό & ποιητικό του σύμπαν!

Βιογραφικό:
Ο Νίκος Χαλβατζής δημιουργεί και καταγράφει σε αποθήκες και σοφίτες, με ό,τι προκύψει και δανειστεί, concept δίσκους με πλοκή και ρόλους, χειριζόμενος τα τραγούδια ως επεισόδια.
Δανείζεται ηχοχρώματα και ύφη κατά το δοκούν αποφεύγοντας, όσο του επιτρέπεται, τα στερεότυπα. Γεννημένος στην Αθήνα, σπούδασε πιάνο και θεωρία επί οχταετίας στο Κονσερβατόριο Κοζάνης. Μετά από μια σύντομη περιπλάνηση στα πεδία της ελληνικής επαρχίας και της πρωτεύουσας εγκατέλειψε τον δημόσιο βίο για περαιτέρω σπουδές ενώ, σε συνεργασία με μέλη του συγκροτήματος Τεφλόν, παρουσιάζει περιστασιακά τα θραύσματα της μουσικής και του λόγου του σε διάφορες σκηνές.

Δισκογραφία:
Πλάνο Εξόδου (Λύρα 2006) σε παραγωγή Σωκράτη Μάλαμα. Εκτός από τον ίδιο, ερμήνευσαν τραγούδια του οι Σωκράτης Μάλαμας, Τάνια Τσανακλίδου, Θεοδοσία Τσάτσου, Γιώργος Μιχαήλ και Μάρθα Ηλιάδου.
Γκόλεμ # (Λύρα 2010)
Άλφα Ζεύγος (Yafka Records 2014)

Επίσης συνθέτει πρωτότυπη μουσική για το θέατρο και ντοκιμαντέρ, ενώ τo 2011 συμμετείχε στην tribute συλλογή της Λένας Πλάτωνος “Όποιος την δει φωνάζει το όνομά της” με τη διασκευή του τραγουδιού “Μόνο” σε ποίηση Κ. Καρυωτάκη.

 

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019 ώρα 9.00 μμ
Εναλλακτική Σκηνή
ΔΗΠΕ Θεάτρου Κοζάνης (θεατράκι Οχληρών)
Γενική Είσοδος 5 ευρώ

Πληροφορίες - τηλ. 6942944113

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019 14:33