Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 02 Απριλίου 2019 08:09

Εκδηλώσεις της Βιβλιοθήκης Κοζάνης για την Παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου

Η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Κοζάνης διοργανώνουν με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου (2 Απριλίου) Φεστιβάλ Αφήγησης με τίτλο “Διαβάζω και μιλάω για ένα βιβλίο”.

Το Φεστιβάλ Αφήγησης θα διεξαχθεί από την Τρίτη 2 Απριλίου μέχρι και την Παρασκευή 5 Απριλίου 2019 στο Αμφιθέατρο του νέου κτιρίου της Κ.Δ.Β.Κ., από τις 09.30 έως τις 12.30 και παίρνουν μέρος Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Κοζάνης.

Τα Δημοτικά που συμμετέχουν έχουν επιλέξει ένα παιδικό βιβλίο, το οποίο αφού διάβασαν τα παιδιά του σχολείου, προετοιμάστηκαν αναλόγως για να μπορούν να το αφηγηθούν, με το δικό τους τρόπο.

Κάθε σχολείο που συμμετέχει θα παρουσιάσει το βιβλίο που επέλεξε και την αφήγηση θα παρακολουθούν τα παιδιά των άλλων σχολείων που επίσης δήλωσαν συμμετοχή, έτσι ώστε όλοι να αφηγηθούν και να ακούσουν.

Την τελευταία μέρα της εβδομάδας (Παρασκευή 5 Απριλίου) το φεστιβάλ θα κλείσει με την παρουσία της δασκάλας και συγγραφέως παιδικής λογοτεχνίας, της κ. Ελένης Κριτσιβέλα

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 02 Απριλίου 2019 08:13