Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 04 Μαϊος 2020 09:45

Διαδικτυακή ημερίδα απο τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Κοζάνης

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Κοζάνης,  διοργανώνει τη διαδικτυακή ημερίδα

ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

με την υποστήριξη της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας και της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης. 

Σκοπός της ημερίδας είναι:

  • να παρουσιαστούν διδακτικές πρακτικές φιλολογικών μαθημάτων, που εφαρμόστηκαν στις ψηφιακές τάξεις της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Π.Ε. Κοζάνης, είτε με σύγχρονη τηλεκπαίδευση είτε με ασύγχρονη διδασκαλία.
  • να γίνει μια πρώτη αποτίμηση της ψηφιακής εκπαίδευσης και των νέων προοπτικών που ανοίγονται στη διδασκαλία των φιλολογικών μαθημάτων.  

 

Στη διαδικτυακή ημερίδα μπορούν να παρουσιάσουν καθηγητές/-τριες δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που διδάσκουν φιλολογικά μαθήματα και υπηρετούν σε Γυμνάσια και Λύκεια της Π.Ε. Κοζάνης

Η παρουσίαση των εργασιών θα γίνει στις ψηφιακές αίθουσες της πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας (Webex Meetings). 

Για τη συμμετοχή σας στην ημερίδα με ομιλία θα πρέπει να αποστείλετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, ιδιότητα, σχολείο) μαζί με τον τίτλο της εργασίας που θα παρουσιάσετε. Οι συμμετοχές θα αποσταλούν στο mail του Συνδέσμου Φιλολόγων Κοζάνης (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.μέχρι 31 Μαΐου 2020.

Στο επισυναπτόμενο αρχείο υπάρχουν επιπλέον πληροφορίες. 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 04 Μαϊος 2020 09:53