Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 17 Απριλίου 2021 11:14

Ο πρώην υπουργός Υγείας Α. Ξάνθος σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Δυτ. Μακεδονίας

Διαδικτυακή εκδήλωση των Νομαρχιακών Επιτροπών ΣΥΡΙΖΑ–Προοδευτική Συμμαχία Δυτικής Μακεδονίας

Κυριακή 18/4/2021 στις 6.00 μμ

«Συζητάμε και διαμορφώνουμε με την κοινωνία το Πρόγραμμα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία»

Οι Νομαρχιακές Επιτροπές Κοζάνης, Φλώρινας, Καστοριάς, Γρεβενών συνδιοργανώνουν ανοιχτή διαδικτυακή εκδήλωση, την Κυριακή 18 Απριλίου και ώρα 6.00 το απόγευμα, με εισηγητές τους: 

         Ανδρέα Ξανθό, Βουλευτή, Τομεάρχη Υγείας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και πρώην Υπουργό Υγείας.

         Πάνο Καλαρά, Συντονιστή του Τμήματος Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία.

         Γιώργο Γιαννόπουλο, Γιατρό του ΕΣΥ, πρώην Γ.Γ. Υπουργείου Υγείας.

Οι ομιλητές συζητούν με τους υγειονομικούς, τους ασθενείς, τις τοπικές κοινωνίες και τους πολίτες για  την κορύφωση της πανδημίας,  τις προτάσεις και το σχεδιασμό του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για το νέο ΕΣΥ και τη Δημόσια Υγεία στη χώρα.

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί και θα λάβουν το λόγο, μεταφέροντας την εικόνα και  την πολύτιμη εμπειρία τους από τους χώρους που δραστηριοποιούνται, επαγγελματίες της υγείας,  εκπρόσωποι εργαζομένων και πολίτες.

 

Η εκδήλωση θα μεταδίδεται ζωντανά από τη σελίδα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία Κοζάνης στο Facebook: 

https://www.facebook.com/syrizakozani

Ερωτήματα μπορούν να στέλνονται κατά την διάρκεια της εκδήλωσης στο facebook και στο mail του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κοζάνης Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 17 Απριλίου 2021 11:17