Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2010 10:13

Γ. ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΑΑ&Τα ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

altΟ Τομεάρχης Αγροτικού της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιώργος Κασαπίδης, καταγγέλλει την απάθεια της ηγεσίας του ΥπΑΑ&Τ για τη συνεχιζόμενη αγωνία των 8,500 δικαιούχων νέων αγροτών που εντάχθηκαν στο Μέτρο 112 του Προγράμματος Αλέξανδρος Μπαλτατζής. 

Η απαράδεκτη πολιτικά και αστήρικτη νομικά περικοπή των εγκεκριμένων επιδοτήσεων —οι αποφάσεις εκταμίευσης των οποίων, σημειωτέον, είχαν ήδη υπογραφεί από τις αρμόδιες περιφέρειες— προξένησε σοβαρότατα προβλήματα βιωσιμότητας στις επιχειρηματικές δραστηριότητες των νέων αγροτών που προέβησαν στις σχετικές επενδύσεις θεωρώντας δεδομένη τη συνέπεια και τη συνέχεια του Ελληνικού κράτους.

Η Ν.Δ. συμπαραστέκεται τους νέους αγρότες που εκβιαζόμενοι υπογράφουν μεν —με επιφύλαξη— τις σχετικές συμβάσεις, καταφεύγουν δε στη δικαιοσύνη προκειμένου να διεκδικήσουν τα οφειλόμενα από την πολιτεία ποσά, όπως αυτά αναφέρονται στις αρχικές συμβάσεις που είχαν υπογράψει. 

Καλούμε την Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κα Κατερίνα Μπατζελή, να ανακαλέσει τις αδικαιολόγητες περικοπές των επιδοτήσεων των νέων αγροτών, συμβάλλοντας έτσι στην αποκατάσταση της εμπιστοσύνης των πολιτών στο κράτος. 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2010 10:23