Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2010 13:37

ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ: ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΩΝ ΑΙΜΟΛΗΨΙΩΝ

altΣας ενημερώνουμε, πώς από καιρό έχουμε διαπιστώσει τις τραγικές ελλείψεις, που παρατηρούνται στις Υπηρεσίες Αιμοδοσίας όλων των Νοσοκομείων της χώρας, που έχουν να κάνουν με έλλειψη αναλώσιμων υλικών και συγκεκριμένα ασκών συλλογής αίματος και αντιδραστηρίων, πράγμα το οποίο θα σημάνει τις ακυρώσεις προγραμματισμένων αιμοδοσιών Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, που είναι μέλη της Ομοσπονδίας μας.

Είμαστε βέβαιοι, πως από την επόμενη εβδομάδα δεν θα υπάρχει δυνατότητα συλλογής αίματος σε όλες τις Υπηρεσίες Αιμοδοσίας της χώρας.

Επισημαίνουμε για ακόμη μια φορά την έλλειψη ενδιαφέροντος της Υπουργού Υγείας, κ. Ξενογιαννακοπούλου, καθώς και της Υφυπουργού Υγείας, κ. Γεννηματά, να δεχτούν το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Σ.Ε.Α., προκειμένου να ενημερωθούν για σημαντικά ζητήματα, που αφορούν στην εθελοντική αιμοδοσία στη χώρα μας.

Ελπίζουμε στην προσωπική παρέμβαση του Πρωθυπουργού της χώρας, ώστε να ενημερωθεί από αυτούς που προσφέρουν το αίμα τους δωρεάν για τους συνανθρώπους τους και που ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη της εθελοντικής μη αμειβόμενης αιμοδοσίας στη χώρα μας.

Ελπίζουμε στην προβολή του θέματος, ούτως ώστε να αφυπνιστούν οι αρμόδιοι και να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2010 13:41